Головна Новини Зірки шоу бізнес Як виглядають нові секс-символи Голлівуду (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Як виглядають нові секс-символи Голлівуду (ФОТО)

Опубліковано список нових секс-символів Голлівуду, які тільки починають свій шлях, але їх старт в кіноіндустрії досить яскравий і багатообіцяючий

12 липня 2021, 11:05 comments2153
Поділіться публікацією:

Незмінними секс-символами Голлівуду є Бред Пітт, Анджеліна Джолі, Том Круз, Джонні Депп та інші, які завоювали любов мільйонів глядачів. Але їм на зміну приходять нові зірки, які тільки починають свій шлях, однак вже змогли зарекомендувати себе з найкращого боку. Хто ж вони?

Як виглядають нові секс-символи Голлівуду (ФОТО)

Нові секс-символи Голлівуду (фото з відкритих джерел)

Аня Тейлор-Джой

Як виглядають нові секс-символи Голлівуду (ФОТО) - фото 2

25-річна актриса знялася в багатьох фільмах, але найуспішнішим став міні-серіал "Хід королеви", де Аня Тейлор-Джой зіграла роль шахістки. За участь к кінострічці вона отримала три кінопремії, в тому числі "Золотий глобус". Актриса має незвичайну зовнішність і "холодну" сексуальність.

Ана де Армас

Як виглядають нові секс-символи Голлівуду (ФОТО) - фото 3

Кубино-іспанську актрису природа нагородила ідеальним личком, красивою і сексуальною фігурою й неймовірним талантом. Ана де Армас знялася у фільмах "Хто там", зігравши з Кіану Рівзом, а також у новій частині "бондіани" з Деніелом Крейгом. Актриса впевнено підкорює кіноіндустрію і задіяна зараз у нових проєктах.

Тімоті Шаламов

Як виглядають нові секс-символи Голлівуду (ФОТО) - фото 4

Зірка фільмів "Маленькі жінки" і "Дюна" Тімоті Шаламов володіє гарною зовнішністю, милою посмішкою і спокусливими локонами. Він вже є лауреатом численних нагород, в тому числі номінацій на один "Оскар", три BAFTA і два "Золоті глобуси".

Реге Пейдж

Як виглядають нові секс-символи Голлівуду (ФОТО) - фото 5

Британський актор здобув популярність завдяки ролі герцога Гастінгса в телесеріалі "Бріджертон", який став дуже успішним на Netflix. Попри невеликий акторський досвід, Реге Пейдж зумів завоювати симпатію глядачів, продемонструвавши свою сексуальність і благородство.

Джон Девід Вашингтон

Як виглядають нові секс-символи Голлівуду (ФОТО) - фото 6

Син Дензела Вашингтона знявся в авторській драмі "Чорний клановець", фантастичному блокбастері "Аргумент" та камерній лав-сторі "Малкольм і Марі". Він не тільки добре грає і гарний собою, але й володіє харизиою, яка б'є наповал.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, якими виросли сини відомих акторів Голлівуду.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Пэтья zelenij

12 липня 2021, 10:23

мєдвєчук - тварина та падлj. чемодан, вокзал, ростов... вітья тєбє чекає.


Новини