Головна Новини Зірки шоу бізнес За підтримку Кремля зірка української естради втратить все, що мала: Мінюст вже готує рішення
commentss НОВИНИ Всі новини

За підтримку Кремля зірка української естради втратить все, що мала: Мінюст вже готує рішення

Мін'юст України хоче позбавити всього зрадницю Повалій

7 вересня 2024, 16:40
Поділіться публікацією:

Проти відомої української співачки Таїсії Повалій, яка відкрито підтримує політику Володимира Путіна і публічно називає війну в Україні "звільненням", ініційовано нові санкційні заходи. Як інформує портал "Коментарі", Міністерство юстиції України звернулося до Вищого антикорупційного суду з позовом про конфіскацію майна, яким співачка володіє безпосередньо або через третіх осіб.

За підтримку Кремля зірка української естради втратить все, що мала: Мінюст вже готує рішення

Таїсія Повалій. Фото: з відкритих джерел

У заяві зазначено, що санкції стосуються не тільки нерухомості, а й авторських прав на музичні твори. Ця інформація була опублікована на офіційному сайті Міністерства юстиції.

Попри те, що Таїсія Повалій досі носить звання народної артистки України, вона проживає в Москві й відома своїми проросійськими поглядами та підтримкою повномасштабної війни.

Унаслідок її позиції, спрямованої проти України, планують конфіскувати сім земельних ділянок, житловий будинок і домоволодіння, якими вона володіє. Також у списку її майна значаться два автомобілі, чотири пристрої для відстрілу патронів і авторські права на вісім музичних творів.

Варто зазначити, Таїсія Повалій раніше була популярна в Україні, але її підтримка російської агресії та публічні заяви про "справедливість" війни в Україні призвели до масового осуду з боку українського суспільства.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Анна Сєдокова, яка вже тривалий час уникає питань щодо російської агресії проти України, викликала жваве обговорення своїм новим виглядом у рекламному ролику. Відео з її участю з'явилося на сторінках соціальних мереж і рекламувало одну з клінік Туреччини. У ролику співачка з'являється в повному макіяжі та вечірній сукні, що викликало здивування серед її шанувальників.

Багато користувачів Instagram зазначили, що її зовнішність значно змінилася настільки, що дізнатися її можна було лише за голосом. Підозрюють, що зміни могли бути результатом косметичних процедур або хірургічних втручань, оскільки вона вже тривалий час проводить у Туреччині, де, ймовірно, також відбувається її процес розлучення.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини