Головна Новини Зірки шоу бізнес Західний шоу-бізнес має багато відмінностей від українського - Кузнецов
commentss НОВИНИ Всі новини

Західний шоу-бізнес має багато відмінностей від українського - Кузнецов

Гонорари західних артистів у багато разів перевищують показники гонорарів українських

24 червня 2021, 01:41
Поділіться публікацією:

Західний шоу-бізнес має багато відмінностей від українського, на мою думку. Про це заявив переможець першого сезону талант-шоу Х-фактор, оперний співак, тенор Олексій Кузнєцов виданню "Коментарі-Україна".

Західний шоу-бізнес має багато відмінностей від українського - Кузнецов

Олексій Кузнєцов (фото з відкритих джерел)

"Перше і найголовніше — це якість продукту, що випускається. Друге (не менш важливе, особливо для артиста) — це гонорар. Гонорари західних артистів у багато разів перевищують показники гонорарів українських артистів. Маркетинг, музичні платформи, звукозаписні лейбли з величезними ресурсами, соціальні мережі й багатомільйонна аудиторія слухачів і глядачів. Дисципліна, таймінг, неймовірна працездатність і організація всіх процесів. Все це  колосально выдрызняэться від українського шоу-бізнесу. і це — лише мала частина", — розповів Кузнєцов.

Як вважає експерт, українському шоу-бізнесу не вистачає всього з перерахованого вище.

"Організація — середнього рівня, іноді й нижча. Вкрай рідко зустрічається вище середнього. Якість музичного матеріалу. Маркетинг і багато іншого. Це не їх вина. Так влаштована система, в якій вони працюють. Відсутність українських лейблів зі світовим ім'ям, музичних платформ, де Артисти можуть реалізовувати свій продукт. Рівень і якість концертних будівель і споруд. Це все вимагає великих інвестицій і розвитку. Що точно є в українського шоу-бізнесу, так це талановиті", — додав він.

За його словами, артисти, які намагаються створити якісний продукт в більшості випадків тільки своїми власними силами.

"Потрібно використовувати всі доступні ресурси і підвищувати рівень культури в країні, значимість артистів, які можуть конкурувати із західними музикантами на світовому рівні. Слід брати участь в міжнародних конкурсах, проектах і виводити українських Артистів на світову творчу арену", — резюмував експерт.

Нагадаємо, бізнесмен з Харкова Михайло Залівако прокоментував перемогу колишньої дружини Андрія Богдана в фіналі "Холостяк". Серед трьох фіналісток Михайло вибрав Анну Богдан, турагентку і колишню дружину екс-глави Офісу Президента Андрія Богдана. Після виходу останнього епізоду в мережі багато глядачів обурилися її перемогою. У своєму Інстаграмеі Заливако опублікував сторіс, в яких пояснив свій вибір: "Вибрав фактично не я. Чи не голова, а моє серце. І ось, як ви думаєте: чи варто вибирати ту, яку радять, або все-таки ту, яку полюбив?".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Comments.ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини