Головна Новини Зірки шоу бізнес Занадто сексуально: фітоняшка вразила відвертим фото
commentss НОВИНИ Всі новини

Занадто сексуально: фітоняшка вразила відвертим фото

Нещодавно Катя, опублікувала відверте фото в крихітному чорному купальнику і на підборах серед паркінгу

26 травня 2021, 23:29 comments2438
Поділіться публікацією:

Тренер Катя Еіс Генрі розбурхала мережу звабливим кадром в крихітному купальнику. Здається, так ефектно фізичні навантаження не рекламував ще ніхто.

Занадто сексуально: фітоняшка вразила відвертим фото

Катя Еліс Генрі (фото з відкритих джерел)

26-річна американська фітнес-модель Катя Еліс Генрі давно перетворила свій профіль в Інстаграмі не тільки в фотоальбом, а й в інше місце роботи. Тут дівчина публікує кадри з буднів, а також надихає працювати над своїм тілом в спортзалі. Тому не дивно, що за цією красунею стежать понад 8 млн осіб.

Нещодавно Катя, опублікувала відверте фото в крихітному чорному купальнику і на підборах серед паркінгу. Засмага і Шиммер підкреслили її розкішну фігуру, а також змусили коментаторів засипати дівчину компліментами.

Як повідомляли раніше дівчина Джессі Банні з Німеччини витратила 23 тисячі євро, щоб кардинально змінити свою зовнішність і стати схожою на ляльку Барбі. За 2 роки Блогерша вдалося помітно змінитися.
Занадто сексуально: фітоняшка вразила відвертим фото - фото 2
Видання The sun повідомляє, що 20-річна Джесі виросла в дуже консервативній родині і батьки постійно обмежували її в своїх бажаннях бути більш жіночною і привабливою. Їй забороняли носити яскравий одяг, робити макіяж і навіть не дозволяли грати ляльками Барбі, вважаючи, що такі іграшки негативно впливають на розвиток дитини. Але коли дівчині виповнилося 18 років і їй вдалося вирватися з надмірної батьківської опіки, вона вступила до університету і витратила 7 тисяч євро на те, щоб збільшити собі груди. За словами блогерша, вона стала відчувати себе більш впевнено. Потім вона знову збільшила груди, зробила ліпосакцію, операцію на губах, підборідді тощо. За 2 роки дівчина помітно змінилася і стала схожою на ляльку Барбі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини