Головна Новини Зірки шоу бізнес Зірка серіалу "Ейфорія" скаржиться на папараці: вони хочуть сфотографувати її в бікіні
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка серіалу "Ейфорія" скаржиться на папараці: вони хочуть сфотографувати її в бікіні

Акторка Сідні Свіні критикує фотографів, які позбавляють її особистого життя.

сьогодні, 17:52
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Американська акторка Сідні Свіні поскаржилась на настирливих фотографів, які переслідують її. За словами Сідні, деякі з них шантажували її родину словами, що дадуть акторці спокій, якщо та погодиться на фото в бікіні.

Зірка серіалу "Ейфорія" скаржиться на папараці: вони хочуть сфотографувати її в бікіні

Сідні Свіні. Фото: instagram.com/sydney_sweeney

27-річна зірка серіалів "Ейфорія" та "Білий лотос" Сідні Свіні в інтерв’ю Glamour розповіла, як поблизу її нового будинку у Флориді почали масово з’являтись фотографи. А деякі з них закликали родичів Сідні вийти акторку з дому.

"Вони сказали: "Якщо ви скажете їй просто вийти на вулицю в бікіні, я сфотографую, а потім дам вам спокій"", — розповіла Сідні Свіні.

За словами акторки, у неї є фотографії папараці, які приїхали до її будинку та вісім годин сиділи у каяках заховавшись у кущах. Як пояснює Сідні, така ситуація не дозволяє їй почуватись комфортно, а опубліковані фотографії можуть поставити її безпеку під загрозою. Крім того, вона постійно чує, що її будинок перетворився на "зірковий тур", коли неподалік пропливають човни з яких розповідають, що це будинок Сідні Свіні.  

Попри свою зірковість та відверті фото в соціальних мережах, Сідні заявляє, що розділяє роботу та особисте життя. Про її нареченого майже нічого невідомо, а більшість друзів віддалені від індустрії кіно.

Сідні Свіні здобула популярність завдяки ролі Кессі Говард у підлітковому серіалі "Ейфорія", також вона знімалась у таких проєктах, як "Білий лотос", "Гострі предмети", "Люблю тебе ненавидіти", "Мадам Павутина" та "Одного разу в Голлівуді".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про скандал у літаку. Двох жінок зняли з рейсу за занадто короткі топи. 

Також "Коментарі" писали про популярного актора Аль Пачіно, який розповів, що пережив клінічну смерть та повідомив, що йому вдалось побачити "по той бік". 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини