Головна Новини Зірки шоу бізнес Зірки кіно, які були стриптизерами, перш ніж стати відомими
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірки кіно, які були стриптизерами, перш ніж стати відомими

Є багато акторів, які грали на екрані стриптизерів, однак деякі голлівудські зірки починали свою кар’єру зі справжнього роздягання на публіку.

22 серпня 2024, 17:20
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Акторам доводиться докласти чимало зусиль, щоб звести кінці з кінцями, перш ніж вони досягнуть великого успіху. Навіть деякі з найвідоміших зірок колись мали звичайну роботу з мінімальною зарплатою. Проте були й ті, хто не міг впоратися з відносно невеликими грошима звичайних працівників, тому вони пробували роздягатись на публіку. 

Зірки кіно, які були стриптизерами, перш ніж стати відомими

Актори, які були стриптизерами. Фото з відкритих джерел

Портал "Коментарі" підготував добірку голлівудських акторів, які на початку кар’єри починали як стриптизери.

Кріс Пратт

Зірки кіно, які були стриптизерами, перш ніж стати відомими - фото 2

Зірка серіалу "Парки та зони відпочинку", серії фільмів "Вартові галактики" та "Світ Юрського періоду" Кріс Пратт, безумовно, досяг успіху в Голлівуді. Однак, актор починав свою кар’єру, як стриптизер. У 18-річному віці Кріс почав роздягатись для днів народжень та дівич-вечорів. За словами Пратта, йому "подобалося завжди бути оголеним", тому він думав, що це легко допоможе йому заробити. Однак на роботі Пратт отримував не більше 40 доларів за виступ, а після невдалого прослуховування у стриптиз-клуб він завершив свою нетривалу кар’єру стриптизера.

Хав'єр Бардем

Зірки кіно, які були стриптизерами, перш ніж стати відомими - фото 3

У період, коли Хав'єр Бардем починав акторську та потребував грошей, він спробував себе у стриптизі. В одному з барів він жартівливо станцював стриптиз, його помітили власники закладу і запропонували йому роботу. Однак Бардем у роздяганні виявився настільки поганий, що його звільнили вже наступного дня.

Марк Консуелос

Зірки кіно, які були стриптизерами, перш ніж стати відомими - фото 4

Про таємне життя стриптизера зірки підліткової драми "Рівердейл" Марка Консуелоса розповіла його дружина Келлі Ріпа. В інтерв’ю Vanity Fair повідомила, що після закінчення коледжу Марк намагався пробитись у шоубізнес і познайомився з групою стриптизерів з якою деякий час їздив та роздягався.

Ченнінг Татум

Зірки кіно, які були стриптизерами, перш ніж стати відомими - фото 5

Ченнінга Татума обрали головною зіркою фільму "Супер Майк" не лише через мускулисте тіло, але й його великий досвід у стриптизі. 19-річний Татум потрапив у світ професійного стриптизу після того, як кинув Університет Південної Флориди. Наприкінці 90-х він відвідав навіть кілька стриптиз-конференцій, але ця робота ніколи не була такою прибутковою, як його діяльність у кіно. В інтерв’ю The Hollywood Reporter Ченнінг Татум розповів, що "у гарну ніч я заробляв 150 доларів. У погану ніч — 70 доларів — іноді навіть 50".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про відомих акторів, які знімались у фільмах для дорослих. 

Також "Коментарі" писали про колишнього футболіста, який став зіркою порно.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини