Головна Новини Зірки шоу бізнес Зваблива Хейлі Бібер показала ідеальну фігуру в бікіні
commentss НОВИНИ Всі новини

Зваблива Хейлі Бібер показала ідеальну фігуру в бікіні

Хейлі Бібер проводить літні дні зі своїми друзями

10 червня 2021, 06:10 comments1520
Поділіться публікацією:

Відома модель Хейлі Бібер поділилася кадрами зі свого відпочинку, а фанати та шанувальники не можуть відвести погляд від її стрункості натуральності.

Зваблива Хейлі Бібер показала ідеальну фігуру в бікіні

Хейлі Бібер (фото з відкритих джерел)

24-річна американська телезірка і модель, а також кохана Джастіна Бібера Хейлі Болдуін, активно веде профіль в соцмережі Інстаграм, де за нею стежать понад 35 мільйонів фанатів. Тут дівчина намагається ділитися кадрами зі свого життя, зйомок, а також піднімати важливі теми. А з початком спекотної пори року красуня не втрималася від яскравих знімків з відпочинку.

Зваблива Хейлі Бібер показала ідеальну фігуру в бікіні - фото 2

На серії фотографій можна побачити, як Хейлі проводить літні дні зі своїми друзями. Звичайно ж, без бікіні не обійшлося, а фанати тільки ще раз переконалися, що дівчина розкішно виглядає не тільки на обкладинках журналів, але й у звичайному житті.


Зваблива Хейлі Бібер показала ідеальну фігуру в бікіні - фото 3

Як повідомляли раніше і відома модель-фітоняшка Теммі Хемброу час від часу приковує увагу своїх фанатів гарними фотографіями, радуючи їх розкішними фото в білизні. 26-річна дівчина-модель Теммі Хемброу активно веде профіль у соціальній мережі Instagram, де у неї понад 12 мільйонів фоловерів. На своїй сторінці блондинка розповідає, як дбає про своє тіло, мотивує займатися спортом і просто ділиться яскравими фотографіями зі свого життя. Дівчина дуже позитивна і любить розповідати про любов до спорту і здорового способу життя.

Також видання "Коментарі" повідомляло, що популярна модель і колишня порноактриса Лана Роудс захопила шанувальників новими фото в дуже відвертій сукні. 24-річна американська модель і колишня зірка фільмів з рейтингом 18 Лана Роудс зараз активно працює над своєю сторінкою в соціальній мережі Instagram.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини