Головна Новини Зірки шоу бізнес Зваблива Теммі Хемброу похвалилася сексуальними формами без одягу
commentss НОВИНИ Всі новини

Зваблива Теммі Хемброу похвалилася сексуальними формами без одягу

Красуня опублікувала нові фото в спідній білизні

22 липня 2021, 16:30 comments3057
Поділіться публікацією:

27-річна красуня і австралійська фітнес-модель Теммі Хемброу постійно радує своїх фоловерів красивими напівоголеними фотографіями. У дівчини в соціальній мережі понад 12 мільйонів підписників. А все тому, що вона активно займається спортом, а також ділиться з шанувальниками кадрами зі своїх звичних буднів. Найчастіше в її профілі можна побачити пікантні знімки в спортивній формі і в бікіні.

Зваблива Теммі Хемброу похвалилася сексуальними формами без одягу

Теммі Хемброу (фото з відкритих джерел)

Красуня опублікувала нові фото в нижній білизні, від яких просто не відірвати очей.

Зваблива Теммі Хемброу похвалилася сексуальними формами без одягу - фото 2

"Вийшла з темряви і принесла світло", — саме такий опис блондинка вибрала для знімків, на яких позує без усього зайвого.

Шанувальники дівчата відразу ж засипали Теммі компліментами і зізналися, що вона завжди їх мотивує.

Зваблива Теммі Хемброу похвалилася сексуальними формами без одягу - фото 3

Нагадаємо, відома фітоняшка Ніколь Дентодріа розбурхала користувачів інтернету своїми фотографіями. Модель знялася повністю без одягу.

Так, популярна датська фітнес-модель Ніколь Дентодріа викликала справжній фурор в Instagram. Дівчина порадувала майже 10-тисячну армію шанувальників черговими відвертими знімками. Красуня наочно продемонструвала, навіщо ходить до спортзалу, без сорому повністю роздягнувшись перед фотографом.

Пишні груди зірка мережі прикрила рукою. Однак сталевий прес та ідеальні форми звели з розуму підписників Ніколь. Красуня завжди не соромилася блиснути своєю красою, але цього разу майстерність фотографа перевершила всі очікування — дівчина на знімках виглядає дуже природно і по-спортивному.

Раніше супермодель Кендалл Дженнер вирішила розширити лайфстайл-імперію своєї сім'ї і оголосила про запуск власного бренду текіли. Це буде перший самостійний бізнес 25-річної красуні. Дівчина вирішила звернути свою увагу на виробництво алкогольних напоїв. У своєму Instagram-акаунті модель розповіла про запуск власної торгової марки текіли під назвою 818. Подробиці читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини