Головна Новини Зірки шоу бізнес Зваблива тренер Ана Чері захопила фото в бікіні
commentss НОВИНИ Всі новини

Зваблива тренер Ана Чері захопила фото в бікіні

34-річна модель і тренерка Ана Чері активно веде профіль у соціальній мережі Інстаграм

7 травня 2021, 03:00 comments5059
Поділіться публікацією:

Популярна фітнес-тренер Ана Чері розбурхала фанатів гарячими фото в купальнику. Ця дівчина не дарма постійно займається в спортзалі.

Зваблива тренер Ана Чері захопила фото в бікіні

Ана Чері (фото з відкритих джерел)

34-річна модель і тренерка Ана Чері активно веде профіль у соціальній мережі Інстаграм, де має справжню армію шанувальників в 12 мільйонів Все тому, що дівчина має власний курс занять з фітнесу, а також регулярно мотивує займатися спортом. До того ж, блогер постійно займається в спортзалі, тому не соромиться демонструвати свою ефектну фігуру.

Зваблива тренер Ана Чері захопила фото в бікіні - фото 2

Зараз дівчина відпочиває і насолоджується спекотною погодою, тому не обійшлося без сонячних фото в купальниках. Ана приміряла чорний і рожевий купальники, які підкреслили її підтягнуту фігуру. Як зізналася тренер, вона радіє відпочинком попри те, що вже встигла стати жертвою комарів.


Зваблива тренер Ана Чері захопила фото в бікіні - фото 3

Нагадаємо, і Відомо 33-річна співачка Граймс і за сумісництвом дівчина американського мільярдера Ілона Маска, зробила собі незвичайне татуювання. На своїй сторінці в Instargam знаменитість опублікувала фотографію, продемонструвавши свою спину, яка була пошматована червоними шрамами. Граймс зазначила, що їй болить все тіло, а спина ще кілька тижнів буде повністю червоною, але зате у неї тепер будуть гарні інопланетні шрами. Відомо, що такий малюнок придумав лос-анджелеський художник Нусо Куеро, якого ще називають "цифровим художником моди", а тату-майстер завдав його на спину співачки білими чорнилами. Не дивно, що дівчина Ілона Маска вибрала саме такий малюнок, оскільки давно захоплюється темою інших світів. Своїм фанатам вона розповідає про те, що хотіла б жити на Марсі після 50 років, щоб побудувати там людську колонію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Иван

7 травня 2021, 06:29

На любителя. ИМХО


Новини