Головна Новини Зірки Королевські особи Бельгійська принцеса виходить заміж: хто її обранець (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Бельгійська принцеса виходить заміж: хто її обранець (ФОТО)

Племінниця короля Бельгії Філіпа – Принцеса Марія-Лаура оголосила про свої заручини британським інвестиційним банкіром Вільямом Ізві

29 грудня 2021, 15:55 comments1625
Поділіться публікацією:

33-річна бельгійська принцеса Марія Лаура оголосила про радісну подію — вона виходить заміж. Про заручини повідомили на офіційній сторінці королівської родини в Instagram.

Бельгійська принцеса виходить заміж: хто її обранець (ФОТО)

Принцесса Мария Лаура / Фото: LUC CASTEL

Племінниця правлячого короля Філіпа зібралася під вінець із 30-річним банкіром Вільямом Ізві з Лондона. Святкування весілля планується у другій половині 2022 року.

З нагоди заручин закохані провели романтичну фотосесію в Англії, де живуть останні кілька років. Ці кадри були опубліковані фотографом Ендрю Ферраро, який зазначив, що для нього було честю зробити їхні портрети з нагоди такої важливої події.

На кадрах наречена позує у чорній сукні максі з квітковим принтом, а наречений вибрав класичні штани з сорочкою та бордовим светром.

На фотографії також можна побачити неймовірну красу каблучку з сапфіром і розсипом діамантів.

Бельгійська принцеса виходить заміж: хто її обранець (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, 30-річна японська принцеса Мако, дочка спадкоємця престолу принца Акісіно та племінниця імператора Нарухіто, у жовтні 2021 року вийшла заміж за простолюдина і втратила свій титул і спадщину.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що шлюб актриси Меган Маркл та принца Гаррі – не зустріч двох сердець, а ретельно спланована операція. Такої думки дійшли королівські експерти, аналізуючи поведінку актриси. Його королівський експерт Джонатан Сакердотті назвав амбітним з далекосяжними планами.

Читайте також, що 35-річна відома актриса, зірка фільмів "Божевільні перегони" та "Поцілунок на удачу" Ліндсі Лохан оголосила про свої заручини. Знаменитість зібралася під вінець із бойфрендом, з яким зустрічається понад рік.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини