Головна Новини Зірки персона Ліндсі Лохан вперше виходить заміж: хто її обранець
commentss НОВИНИ Всі новини

Ліндсі Лохан вперше виходить заміж: хто її обранець

Американська співачка і модель Ліндсі Лохан вперше виходить заміж і похвалилася каблучкою з великим діамантом

29 листопада 2021, 13:05
Поділіться публікацією:

35-річна відома актриса, зірка фільмів "Божевільні перегони" та "Поцілунок на удачу" Ліндсі Лохан оголосила про свої заручини. Знаменитість зібралася під вінець із бойфрендом, з яким зустрічається понад рік.

Ліндсі Лохан вперше виходить заміж: хто її обранець

Ліндсі Лохан / Фото: @lindsaylohan

На своїй сторінці в Instagram актриса опублікувала серію знімків із коханим Бадером Шамасом, демонструючи на пальці обручку з великим діамантом. Свій пост, який за добу зібрав понад 780 тисяч лайків, щаслива наречена підписала так: "Моє кохання! Моє життя! Моя сім'я! Моє майбутнє!".

Відомо, що обранець актриси працює помічником віце-президента Credit Suisse – міжнародної компанії з управління активами, яка базується у Дубаї. Пара познайомилася на музичному фестивалі, який відбувався в ОАЕ, незадовго до того, як розпочалася пандемія коронавірусу.

Ліндсі Лохан вперше виходить заміж: хто її обранець - фото 2

Нагадаємо, що 52-річна красуня, зірка фільму "Стриптизерки" Дженніфер Лопес розповіла, чи планує одружуватися вчетверте. За словами знаменитості, попри невдалий досвід у попередніх стосунках, вона щиро вірить у міцний шлюб і є романтичною натурою.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що популярна артистка Ірина Білик, яка нещодавно розлучилася зі своїм третім чоловіком Асланом Ахмадовим, заявила, що не проти ще раз вийти заміж та влаштувати свято.

Читайте також, що у жовтні поточного року американський мільярдер Білл Гейтс видав заміж свою старшу доньку Дженніфер. Її обранцем став професійний вершник з Єгипту. За наявними даними, весілля дівчини обійшлося сімейству понад 2 мільйони доларів. Проходило свято на кінній фермі в окрузі Вестчестер, яку батьки подарували Дженніфер після того, як вона закінчила Стенфордський університет.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини