Головна Новини Зірки Королевські особи Княгиня Монако розповіла, коли повернеться до чоловіка і дітям
commentss НОВИНИ Всі новини

Княгиня Монако розповіла, коли повернеться до чоловіка і дітям

Княгиня заявила, що всім серцем прагне возз'єднання з сім'єю

5 серпня 2021, 02:20
Поділіться публікацією:

3 серпня княгиня Монако Шарлін дала невеличке інтерв'ю радіостанції Radio 702 в ПАР. Дружина князя Альбера II з січня перебуває в цій країні. Весь цей час вона не бачила ні чоловіка, ні дітей — шестирічних двійнят Жака і Габріеллу. Вона спілкується з ними тільки про відеозв'язку. Такі сеанси відбуваються щодня.

Княгиня Монако розповіла, коли повернеться до чоловіка і дітям

Княгиня Монако (фото з відкритих джерел)

Це породило чутки про те, що Альбер і Шарлін близькі до розлучення. Кожен раз, як князь з'являється на публіці без дружини, хвиля чуток посилюється. Ось і зараз князь побував в Токіо на Олімпіаді, а Шарлін не прилетів, хоча для неї Ігри представляють особливий інтерес. Адже в молодості вона займалася плаванням і представляла ПАР на Олімпіаді в Сіднеї в 2000 році.

Княгиня Монако розповіла, коли повернеться до чоловіка і дітям - фото 2

Відповідаючи на питання радіоведучого, княгиня заявила, що всім серцем прагне возз'єднання з сім'єю. Однак змушена чекати кінця жовтня. Прилетівши в Африку в січні, Шарлін, за її словами, несподівано захворіла . Йдеться про інфекції, що вразила її вуха, ніс і горло. Зараз вона почувається добре, однак лікування ще не закінчено. І лікарі не радять їй ризикувати здоров'ям дітей і чоловіка.

Нагадаємо, колишня дружина екссоліста групи "Время и Стекло" Позитиву, Анна Андрейчук вперше назвала причину розлучення зі співаком. У програмі "Світське життя" дівчина поділилася, що рішення про розрив не було одноденним, а "мало накопичувальний ефект". "Я так довго зволікала кота за одне місце. У нього завжди на першому місці була робота і музика. Мені не 18 років, я хочу сім'ю, я хочу дитину. Тому, я думаю, що це стало найбільшою причиною. Я не можу сказати , що він не хотів, якось не склалося у нас з цим ", — поділилася Аня. Також колишня дружина композитора прокоментувала чутки про його зради.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини