Головна Новини Зірки Королевські особи Стало відомо, що принцеса Діана хотіла зробити перед своєю смертю
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, що принцеса Діана хотіла зробити перед своєю смертю

Останнім, з ким покійна принцеса говорила телефоном, був королівський репортер і хороший друг Діани Річард Кей

19 червня 2021, 10:27 comments2820
Поділіться публікацією:

Великобританія поступово готується до чергової важливої меморіальної дати в історії королівської сім'ї. 1 липня трагічно загибла принцеса Діана відзначала б 60-річний ювілей. Як повідомляє видання MNS, днями стали відомі подробиці її останнього телефонного дзвінка, зробленого незадовго до смерті.

Стало відомо, що принцеса Діана хотіла зробити перед своєю смертю

Принцесі Діані виповнилося б 60 років. Фото із відкритих джерел

Інформація поширилася завдяки зйомкам нової документалки під назвою "Діана".

За словами королівського репортера і доброго друга покійної принцеси Річарда Кея, саме він став останньою людиною, яка чула Діану телефоном. Перед таким фактом чоловіка поставили поліцейські, які розслідували всі факти страшної автокатастрофи, котра забрала життя представниці королівської сім'ї.

Річард Кей говорить, що спілкувався з принцесою Діаною про її плани на майбутнє, і був у захопленні від її сили та бажання почати нову епоху свого життя. Також, за словами королівського фотографа, Діана була задоволена своїм відпочинком в Парижі, говорила, що знаходиться у "вельми хорошому місці". І, з усім тим, найголовнішим її бажанням, озвученим за кілька годин до смерті, було повернення до Великобританії й необхідність побачитися з синами.

До слова, ще раніше преса спілкувалася як з принцом Вільямом, так і з принцом Гаррі. На момент загибелі їхньої матері Діани їм було всього лише по 15 і 12 років відповідно. Незадовго до катастрофи, яка забрала життя принцеси, вони теж говорили з нею.

Згодом обидва принци зізнавалися, що їхнє спілкування з Діаною було надто коротким, адже, будучи дітьми, вони були більше зацікавлені в іграх з кузинами. Гаррі та Вільям зізнавалися, що, май можливість повернутися в той день, говорили б з мамою так довго, наскільки це можливо.

Також принци стверджували, що не було б і дня, щоб вони не згадували про покійну принцесу Діану. Згідно з їхніми запевненнями, їм би дуже хотілося дізнатися, якою матір'ю вона була б зараз.

До слова, в день народження Діани, 1 липня 2021 року, на території Кенсінгтонського палацу планується меморіальна церемонія в пам'ять про загиблу королівську персону. Очікується відкриття статуї принцеси.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що у принца Гаррі, одного з синів Діани, і його дружини Меган Маркл недавно з'явилося поповнення в родині. Як щасливі батьки назвали свою доньку, дізнавайтеся в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете прочитати про те, скільки грошей і кому саме заповідав покійний чоловік королеви Єлизавети II, принц Філіп.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини