Головна Новини Зірки Королевські особи Якому правилу зобов'язані слідувати всі жінки королівської сім'ї
commentss НОВИНИ Всі новини

Якому правилу зобов'язані слідувати всі жінки королівської сім'ї

Названо найдивніше правило, яким зобов'язані слідувати всі жінки королівської сім'ї: у чому воно полягає

23 лютого 2022, 15:00
Поділіться публікацією:

Члени королівської сім'ї повинні слідувати певним правилам етикету, і вони накладають більші обмеження на представниць династії Віндзорів, ніж на осіб чоловічої статі. Деякі правила є досить дивними.

Якому правилу зобов'язані слідувати всі жінки королівської сім'ї

Етикет у королівській сім'ї (фото з відкритих джерел)

Видання Marie Claire розповіло, що жінкам із королівської родини потрібно "правильно" спускатися сходами, щоб виглядати жіночно та елегантно. І це стосується не лише спусків у палацах, а й на трапі літаків. Представниці династії Віндзорів повинні тримати підборіддя строго паралельно до землі, а руки — з боків і в жодному разі не дивитися під ноги під час ходьби. Якщо є бильця, жінка може злегка на них спертися для рівноваги.

Здавалося б, така дрібниця, але вона може "вдарити" по репутації, тому представниць королівської сім'ї Великобританії вчать етикету ще з юного віку і ставляться до цього особливо ретельно.

Нагадаємо, що образ герцогині Кембриджської Кейт Міддлтон, в якій вона з'явилася в лондонській школі в рамках Тижня дитячого ментального здоров'я, викликав суперечки в мережі, бо одразу порушив два правила королівського дрес-коду: що в ньому було не так

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Єлизавета II офіційно оголосила ім'я наступної королеви Великої Британії. Про це йдеться у повідомленні Букінгемського палацу, присвяченому 70-річному ювілею монарха на королівському троні.

Читайте також, що принц Гаррі заявив, що пішов з королівського життя, тому що британська преса "руйнувала" його психічне здоров'я. Він сказав, що віддав би перевагу такому королівському життю, як у серіалі Netflix "Корона", а не опублікованому в газетах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини