Головна Новини Зірки персона Аліна Гросу назвала табу у стосунках з Романом Полянським
commentss НОВИНИ Всі новини

Аліна Гросу назвала табу у стосунках з Романом Полянським

Українська виконавиця Аліна Гросу розповіла про табу у стосунках з коханим Романом Полянським

30 грудня 2021, 14:35
Поділіться публікацією:

26-річна українська співачка Аліна Гросу вже кілька років щаслива у стосунках із російським актором Романом Полянським. Але у програмі "Зірковий шлях" знаменитість зізналася, що без сварок вони не обходяться.

Аліна Гросу назвала табу у стосунках з Романом Полянським

Аліна Гросу та Роман Полянський / Фото: @alina_grosu

Популярна артистка зазначила, що у них із Романом дуже різні характери, він більш емоційний, ніж вона, і не лише у роботі, а й під час конфліктів. Коли вони сваряться, Аліна намагається спокійно і повільно говорити, а ось Роман демонструє свою емоційність.

Але у стосунках пари є певні табу. Це поцілунки на знімальному майданчику. Роман Полянський знімається у фільмах, тому йому іноді доводиться цілуватися зі своїми колегами за фільмом, Аліні це не подобається. Вона зізналася, що одного разу не розмовляла з ним 5 годин через такий поцілунок.

"Ми були у різних країнах, і він уперше у наших стосунках цілувався на майданчику. І я вже хотіла, якщо чесно, сказати: "До побачення", — зазначила Гросу.

За словами співачки, це ненормально, навіть у рамках роботи. Роман прислухався до своєї коханої, тож романтичні сцени з поцілунками акторові намагаються мінімізувати у кіно.

Нагадаємо, що українська виконавиця Аліна Гросу поділилася фотографіями з відпочинку, на яких позує разом зі своїм коханим Романом Полянським.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що популярна співачка Аліна Гросу відверто зізналася, чи думає про материнство і коли планує завести дітей.

Читайте також, що у 2020 році Аліна Гросу розлучилася з російським бізнесменом Олександром Комковим, з яким не проживала у шлюбі й півроку. Співачка зізналася, що спричинило таке рішення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини