Головна Новини Зірки персона Аліна Гросу зізналася, чи готова зараз стати матір'ю
commentss НОВИНИ Всі новини

Аліна Гросу зізналася, чи готова зараз стати матір'ю

Українська співачка Аліна Гросу відверто зізналася, чи думає про материнство і коли планує завести дітей

14 липня 2021, 20:00
Поділіться публікацією:

26-річна популярна виконавиця Аліна Гросу відкрила завісу особистого життя і зізналася, чи готова зараз стати матір'ю.

Аліна Гросу зізналася, чи готова зараз стати матір'ю

Аліна Гросу / Фото: @alina_grosu

Відомо, що в артистки є молодший брат Михайло, з яким вона періодично виставляє фотографії на своїй сторінці в Instagram. У новому інтерв'ю виданню OBOZREVATEL знаменитість розповіла, що шалено любить братика і, звичайно ж, думає про власних дітей, але поки не планує ставати матір'ю, тому що хоче на 100% самореалізуватися і "стати на ноги".

Також артистка розповіла, що є романтиком, але не стала уточнювати, які сюрпризи робить для свого коханого.

Аліна Гросу підкреслила, що відносно легко увійшла в нові стосунки попри болісне розлучення, тому що життя одне і немає сенсу згасати за тим, чого не повернути.

Нагадаємо, що у вересні минулого року українська співачка Аліна Гросу зізналася, що розлучилася зі своїм чоловіком Олександром Комковим, не проживши у шлюбі й року.

Як з'ясувалося, екскоханий артистки пішов до іншої жінки, а коли спробував повернутися, Аліна не змогла пробачити зраду і вирішила поставити остаточну крапку у стосунках.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що на початку 2021 року в мережі почали поширюватися чутки про те, що виконавиця Аліна Гросу зустрічається з російським актором Романом Полянським.

Знаменитості досі відкрито не заявили про те, що разом, але вже давно не приховують, що між ними не тільки дружні відносини, а щось більше. Співачка лише зауважила, що після невдалого шлюбу не поспішає робити ніяких гучних заяв.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

sdfgfdsadfg

17 липня 2021, 17:33

https://www.gurtong.net/ixo/video-c-v-s-viv-hd.html https://www.gurtong.net/ixo/video-c-v-s-liv-lol.html https://www.gurtong.net/ixo/video-l-v-i-li-x.html https://www.gurtong.net/ixo/video-l-v-i-li-xq.html https://www.gurtong.net/ixo/video-l-v-w-lp-x.html https://www.gurtong.net/ixo/video-l-v-w-lp-xq.html


Новини