Головна Новини Зірки персона Американська актриса раптово померла в 38 років: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Американська актриса раптово померла в 38 років: що відомо

Останнім часом актриса скаржилася на закладеність носа

14 січня 2021, 09:45 comments1076
Поділіться публікацією:

Американська актриса і кінопродюсер Джессіка Кемпбелл раптово померла в 38-річному віці у власній квартирі. Обставини її смерті з'ясовуються.

Американська актриса раптово померла в 38 років: що відомо

Джессіка Кемпбелл / Фото Nachedeu

Цю трагічну новину оприлюднила двоюрідна сестра актриси Сара. За її словами, Джессіка повернулася додому і пішла у ванну, а там вже її знайшли на підлозі без свідомості. Вона так і не прийшла до тями. Родичі не знають, що могло стати причиною смерті зірки фільму "Вискочка", тому чекають результатів розтину.

Сестра актриси зазначила, що Джессіка останнім часом скаржилася на простудні симптоми, зокрема закладеність носа, але не вірить в те, що це була коронавірусна інфекція, яка могла стати причиною її смерті.

Відомо, що кіноакторська кар'єра Джесіки Кемпбелл тривала 11 років — з 1992 по 2003 роки. Вона навіть стала лауреаткою премії St. Louis International Film Festival в номінації "Премія новому акторові". За цей час вона встигла знятися в кількох фільмах. Найпопулярніші з  них -"Вискочка", де їй компанію склала Різ Уізерспун і Меттью Бродерік, а також драма "Безпека речей".

Нагадаємо, що британська актриса Барбара Шеллі померла на 88 році життя після виписки з лікарні, в якій вона лежала з коронавірусом. Причиною смерті актриси став не COVID-19, тому, що вона вилікувалася від нього.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що на 77-му році життя перестало битися серце американської актриси Керон Саттон, яка найбільше запам'яталася глядачам по фільмах "Сталеві магнолії" і "Рей". Знаменитість померла в лікарні від ускладнень, викликаних коронавірусною інфекцією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини