Головна Новини Зірки шоу бізнес Красуня Селена Гомес кардинально змінила імідж для Vogue
commentss НОВИНИ Всі новини

Красуня Селена Гомес кардинально змінила імідж для Vogue

28-річна Селена Гомес, яка днями стала блондинкою, приміряла вбрання від світових брендів

21 червня 2021, 21:57 comments1274
Поділіться публікацією:

Співачка Селена Гомес прикрасила липневі випуски австралійського і сінгапурського Vogue. Для двох глянцю знаменитість позувала перед фотографами Девідом Джеймсом Кларком і Джеком Бастером.

Красуня Селена Гомес кардинально змінила імідж для Vogue

Селена Гомес (фото з відкритих джерел)

28-річна Селена Гомес, яка днями стала блондинкою, приміряла вбрання від світових брендів. Селена постала перед камерами фотографів в куртці Balenciaga, сорочці Chanel, сукні Issey Miyake і в плаття з пір'ям від Saint Laurent. Яскраві кадри з'явилися в Інстаграм зірки.

Причиною зйомок став запуск бренду косметики співачки Rare Beauty.

"Моєю метою Rare Beauty було зруйнувати нереальні стандарти краси. З особистого досвіду я переконалася, як ці неможливі стандарти краси погано впливають на психічне здоров'я, і я знаю багатьох людей, які так само це відчували. Мені важливо було створити безпечний, комфортний простір в красі, що підтримує психічне щастя нашого суспільства", — поділилася Гомес.

В інтерв'ю вона також розповіла, як пережила пандемії, а також зазначила, що готова повернутися на телебачення після тривалої відсутності на екранах.

Як повідомляли раніше актриса Меган Маркл вперше вийшла у світ після того, як нещодавно стала мамою вдруге. Меган дала інтерв'ю, в якому детально розповіла про свою нову книгу, що написала спеціально для свого сина Арчі. Вона прийшла на радіошоу "NPR Morning Edition Sunday", 20 червня, в День батька. Спілкуючись з продюсером Самантою Балабан, вона зізналася, що тепер може розповісти своєму синові про написану книгу. Книга називає The Bench ("Лавка"). Це чудова дитяча історія про любов батька до сина.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини