Головна Новини Зірки персона Анджеліна Джолі вивела тату, присвячене Бреду Пітту (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Анджеліна Джолі вивела тату, присвячене Бреду Пітту (ФОТО)

Голлівудська актриса Анджеліна Джолі вивела на руці рядок татуювання, яка була присвячена її екс-чоловіку Бреду Пітту

25 жовтня 2021, 11:55 comments1268
Поділіться публікацією:

Голлівудська красуня, зірка фільму "Вічні" Анджеліна Джолі довгий час відходила від важкого розлучення з актором Бредом Піттом. Знаменитість вирішила "видалити" про нього всі спогади, зокрема рядок татуювання на своїй руки, присвячений екс-коханому.

Анджеліна Джолі вивела тату, присвячене Бреду Пітту (ФОТО)

Анджеліна Джолі / Фото: AP Photo / Invision / Vianney Le Caer

Анджеліна Джолі завжди викликає підвищену увагу, як у преси, так і у шанувальників. Уважні фоловери помітили, що в зовнішності актриси дещо змінилося, коли вона з дітьми з'явилася на червоній доріжці, присвяченій прем'єрі супергеройського фільму "Вічні". Виявилося, що голлівудська зірка вивела рядок татуювання на лівій руці, який був присвячений її екс-чоловіку Бреду Пітту.

Татуювання складається з географічних точок (широт і довгот), де народилися її діти, а також колишній коханий. Останній рядок у татуюванні Джолі позначала місце народження Бреда Пітта — Оклахому. Саме він і зник з її руки. Решта всіх рядків залишилися. Перша позначає місто в Камбоджі, де вона усиновила старшу дитину Меддокса, друга — місце в Ефіопії, звідки її прийомна дочка Захара, третя — Намібія, де Джолі народила дочку Шайло, четверта — В'єтнам, звідки родом її син Пакс Тьєн, а п'ята і шоста — місце у Франції, де актриса народила близнюків Нокс і Вів'єн.

Анджеліна Джолі вивела тату, присвячене Бреду Пітту (ФОТО) - фото 2

Фото: Associated Press

Нагадаємо, друзі голлівудської актриси Анджеліни Джолі розповіли, що вона вперше за довгий час після розлучення з Бредом Піттом стала відчувати себе щасливою. Судячи з усього, Анджеліна не відмовляє собі в нових знайомствах і побаченнях зі старими приятелями.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що дочка голлівудської актриси Анджеліни Джолі, після чуток про зміну статі, вийшла на червону доріжку в сукні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини