Головна Новини Зірки персона Анджеліну Джолі «застукали» на побаченні з екс-чоловіком (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Анджеліну Джолі «застукали» на побаченні з екс-чоловіком (ФОТО)

Американська актриса Анджеліна Джолі потрапила в об'єктиви камер, коли зустрічалася зі своїм колишнім чоловіком Джонні Лі Міллером

13 жовтня 2021, 20:25
Поділіться публікацією:

Особисте життя голлівудської красуні Анджеліни Джолі завжди викликає підвищений інтерес, як у шанувальників, так і преси. Тому, зустріч актриси з колишнім чоловіком викликала хвилю чуток.

Анджеліну Джолі «застукали» на побаченні з екс-чоловіком (ФОТО)

Анджеліна Джолі | ФОТО: GLOBALLOOKPRESS

Як повідомляє видання The Daily Mail, мова йде не про Бреда Пітта, а про першого чоловіка знаменитості — Джонні Лі Міллера, з яким зірка "Малефісенти" була в шлюбі з 1996 по 1999 роки. Їх бачили разом після вечері в одному з ресторанів Лос-Анджелеса, Джолі з колишнім чоловіком сіла в один автомобіль і поїхала в невідомому напрямку.

Для "побачення" Анджеліна вибрала чорне пальто, замшеві туфлі-човники й бежеву сумку від відомого італійського бренду Loro Piana. Її екс-коханий був у зеленій куртці.

Анджеліну Джолі «застукали» на побаченні з екс-чоловіком (ФОТО) - фото 2
Анджеліну Джолі «застукали» на побаченні з екс-чоловіком (ФОТО) - фото 3

Відзначимо, що в липні поточного року стало відомо, що голлівудська зірка відновила спілкування з першим чоловіком, її бачили з пляшкою вина у будинку актора. Інсайдери також повідомляли, що Джолі познайомила синів з колишнім чоловіком і ця зустріч пройшла дуже добре.

До слова, Анджеліна Джолі й Джонні Лі Міллер прожили в шлюбі три роки, але що стало причиною розставання — невідомо. Але через кілька років актриса в одному з інтерв'ю зізналася, що їх розставання було помилкою. Зараз фанати підозрюють, що пара перебуває в романтичних стосунках, але ніяких офіційних підтверджень цьому немає.

Нагадаємо, 46-річна голлівудська красуня Анджеліна Джолі давно є іконою моди, тому що її вбрання завжди виглядають стильно, модно й елегантно. Нещодавно актриса блиснула на червоній доріжці Variety's Power Of Women в гарній сукні від дизайнера Харита Хашима.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, навіщо Анджеліна Джолі купила особняк ближче до дому Бреда Пітта після розлуки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини