Головна Новини Зірки персона Аріана Гранде готує шанувальникам сюрприз: що це буде
commentss НОВИНИ Всі новини

Аріана Гранде готує шанувальникам сюрприз: що це буде

Американська виконавиця Аріана Гранде вирішила, слідом за іншими знаменитостями, запустити свою б'юті-лінійку

31 серпня 2021, 22:45
Поділіться публікацією:

Популярна американська зірка Аріана Гранде, крім музики, вирішила зайнятися ще б'юті-сферою і відкрити власний бренд.

Аріана Гранде готує шанувальникам сюрприз: що це буде

Аріана Гранде / Instagram / @arianagrande

28-річна виконавиця планує запустити косметичну лінію, до якої увійдуть олівці для очей, губ і брів, тіні для повік, рум'яна, помади, хайлайтери, підводки для очей і сироватки, призначені для росту вій. Свій бренд Аріана назвала "rem beauty" і створила для нього вже аккаунт у соціальній мережі Instagram. На цей момент там всього одна публікація, але зате вже понад 150 тисяч підписників, які з нетерпінням чекають сюрпризу від своєї улюблениці.

Єдиний пост на сторінці, залишений Аріаною — відео рекламного банера з нью-йоркського Таймс Сквер, на якому загадково повідомляється: "rem coming soon".

Аріана Гранде готує шанувальникам сюрприз: що це буде - фото 2

Відзначимо, що американська виконавиця вже працює в б'юті-сфері. До запуску повноцінної косметичної лінійки, Аріана Гранде презентувала парфумерну лінію. Перший її аромат вийшов у світ у 2015 році, а найновіший — в поточному. На рахунку знаменитості в загальному 10 флаконів приємних парфумів, одним з найпопулярніших є "Thank U, Next", за мотивами її однойменної композиції.

Нагадаємо, що недавно Аріана Гранде і її новоспечений чоловік Далтон Гомес провели медовий місяць в Амстердамі. Знаменитість поділилася деякими яскравими фотографіями з відпочинку зі своїми фоловерами.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в травні 2021 року 28-річна американська зірка Аріана Гранде вийшла заміж за агента по елітної нерухомості Далтона Гомеса, з яким до цього зустрічалася майже один рік. Їх весілля пройшло скромно, в колі близьких друзів і родичів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини