Головна Новини Зірки персона Аріана Гранде показала, де проводить медовий місяць (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Аріана Гранде показала, де проводить медовий місяць (ФОТО)

Американська виконавиця Аріана Гранде показала шанувальникам, де проводить свій медовий місяць

12 липня 2021, 18:46
Поділіться публікацією:

28-річна американська зірка Аріана Гранде вирушила зі своїм новоспеченим чоловіком Далтоном Гомесом у весільну подорож. Але тільки для медового місяця закохані вибрали не екзотичні курорти, а столицю Нідерландів — Амстердам.

Аріана Гранде показала, де проводить медовий місяць (ФОТО)

Аріана Гранде / Фото: @arianagrande

На своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікувала серію фотографій, продемонструвавши підписникам гарну природу, вітряк і один з найзнаменитіших каналів Амстердама. Також Аріана опублікувала милий кадр, на якому зображена разом зі своїм чоловіком. На ньому молодята сидять у величезних жовтих дерев'яних черевиках і чорних захисних масках.

Публікація співачки менше ніж за добу зібрала понад 6 мільйонів лайків і безліч приємних коментарів: "Сподіваюся, ви чудово проведете там час", "Красиво", "Ви занадто милі", "Насолоджуйся медовим місяцем", "Просто залишайтеся такими щасливими назавжди!", "Ти така гарна", "Щасливий день для щасливої Аріани", "Занадто солодко", — написали фоловери.

Нагадаємо, що 15 травня 2021 року популярна американська виконавиця Аріана Гранде таємно вийшла заміж за агента по елітної нерухомості Далтона Гомеса, з яким зустрічалася майже рік. Їх весілля пройшло у вузькому сімейному колі, в апартаментах зірки в Каліфорнії (США). На співачці була красива довга сукня з відкритою спиною від відомого дизайнера Віри Вонг.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що пропозицію руки та серця Аріана Гранде отримала в грудні 2020 року. Вона поділилася цією радісною подією з підписниками в Instagram, показавши свою шикарну обручку, яку оцінюють в 350 тисяч доларів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини