Головна Новини Зірки персона Белла Хадід показала рідкісне фото з коханим
commentss НОВИНИ Всі новини

Белла Хадід показала рідкісне фото з коханим

Американська модель Белла Хадід похвалилася яскравими фотографіями з відпочинку, засвітивши свого коханого

12 серпня 2021, 18:50
Поділіться публікацією:

24-річна американська супермодель Белла Хадід намагається не виставляти особисте життя напоказ, але зараз вона насолоджується довгоочікуваною відпусткою зі своїм коханим і вирішила "засвітити" з ним один кадр.

Белла Хадід показала рідкісне фото з коханим

Белла Хадід / Фото: GETTY IMAGES

На своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікувала серію яскравих знімків з відпочинку, на яких позує в басейні й на пляжі, демонструючи свою струнку й підтягнуту фігуру. А в кінці Белла прикріпила романтичний знімок зі своїм коханим — артдиректор Марком Кальманом. Закохані дивляться в камеру, але модель вирішила трохи приховати обличчя свого обранця, тому заслонила його тінню від телефону, коли робила селфі. На кадрі Белла ніжно цілує Марка в щоку.

Белла Хадід показала рідкісне фото з коханим - фото 2

До слова, про коханого американської супермоделі відомо мало. Ходять чутки, що познайомилися вони в компанії спільних друзів. А про свій роман з Марком Белла Хадід заявила під час Каннського фестивалю, куди вони прилетіли разом. Тепер пара не боїться з'являтися разом на публіці в Нью-Йорку.

Нагадаємо, що в цьому році на Каннському кінофестивалі модель Белла Хадід привернула увагу своїм незвичайним вбранням. Дівчина вибрала для заходу чорну сукню-футляр з глибоким вирізом, яка повністю оголила її груди, але знаменитість прикрита цю частину тіла намистом з позолоченої латуні у вигляді людських легенів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що відома красуня і яскрава представниця модельного бізнесу Джіджі Хадід повертається до роботи. Після виходу з короткої декретної відпустки модель світового масштабу знялася у фотосесії для обкладинки серпневого номера Harper's Bazaar US.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини