Головна Новини Зірки персона Блогер знайшов дані про російський паспорт Повалій (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Блогер знайшов дані про російський паспорт Повалій (ФОТО)

Популярна співачка Таїсія Повалій отримала російський паспорт.

23 жовтня 2023, 11:30
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Колишня народна артистка України Таїсія Повалій отримала російський паспорт на День Незалежності України. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на блогера Богдана Беспалова, який опублікував фото даних про отримання російського паспорта.

Блогер знайшов дані про російський паспорт Повалій (ФОТО)

Співачка Таїсія Повалій отримала російський паспорт. Фото з відкритих джерел

Згідно з інформацією Беспалова колишня українська співачка отримала російський паспорт 24 серпня 2023 року, тобто на День Незалежності України та у період, коли Україна воює з Росією понад півтора року.

"Запатентувала індивідуальне підприємство і отримала російське громадянство на День Незалежності України. З 24 серпня 2023 року значиться на обліку державних реєстрів новоспечена громадянка Росії українського походження Таїсія Повалій", — повідомив блогер Богдан Беспалов.

Переглянути дані, що засвідчують отримання співачкою Таїсією Повалій російського паспорта можна нижче:

Блогер знайшов дані про російський паспорт Повалій (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що Таїсія Повалій внесена до бази "Миротворець". У 2015 році Повалій позбавили звання народної артистки України. Раніше співачка буде депутатом ВР від проросійської "Партії регіонів". Після початку війни з Росією у 2014 році переїхала до Москви.

Співачка неодноразово висловлювала свою проросійську позицію та заявляла про "історичну місію Росії" у порятунку України. Повалій стверджувала, що після переїзду до Москви вона опинилась вдома.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що ще одна відома співачка з України взяла російський паспорт. Артистка народилась на Київщині, однак вирішила продовжити свою кар'єру у Росії.

Також "Коментарі" писали про зірок, які померли від пластичних операцій.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини