Головна Новини Зірки персона Чому Пенелопа Крус заборонила дітям користуватися соцмережами
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому Пенелопа Крус заборонила дітям користуватися соцмережами

Іспанська актриса Пенелопа Крус забороняє дітям користуватися соціальними мережами: у чому причина такого рішення

23 грудня 2021, 21:50
Поділіться публікацією:

47-річна популярна актриса, зірка фільму "Бандитки" та "Ескобар" Пенелопа Крус та її чоловік Хав'єр Бардем заборонили своїм дітям використовувати смартфони та соціальні мережі.

Чому Пенелопа Крус заборонила дітям користуватися соцмережами

Пенелопа Крус (фото з відкритих джерел)

Як повідомляє видання CBS, голлівудська знаменитість хоче у такий спосіб зберегти психічне здоров'я своїх спадкоємців, оскільки вважає, що підлітки в інтернеті не захищені.

"Світ начебто проводить над ними якийсь експеримент. Для них немає захисту, для їхнього мозку, який все ще розвивається", — зазначила Пенелопа Крус.

Чоловік акторки повністю підтримує це рішення, тому вони дозволять дітям зареєструватися у соціальних мережах лише після 16 років.

А зараз 10-річний Леонардо та 8-річний Місяць чудово обходяться й одними переглядами мультфільмів в інтернеті, за словами Пенелопи Крус, у дитинстві для неї це було неймовірним щастям, тому вона не стала обмежувати у цьому своїх дітей.

Нагадаємо, що соціальній мережі Instagram довелося вибачитись за видалення постера нового фільму Педро Альмодовара "Паралельні матері", в якому знялася акторка Пенелопа Крус.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що голлівудська красуня, зірка фільмів "Аквамен" та "Кролича нора" Ніколь Кідман заявила, що не дозволить своїм дочкам заводити сторінки в соціальній мережі Instagram. В чому причина?

Читайте також, що 24-річна модель Хейлі Бібер стала зіркою нового випуску модного журналу Harper's Bazaar, в якому розповіла чому обмежила для себе користування однією з найпопулярніших соціальних мереж — Instagram. Знаменитість зазначила, що заходить туди лише два дні на тиждень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини