Головна Новини Зірки персона Ходять чутки: Скарлетт Йоханссон знову стане мамою
commentss НОВИНИ Всі новини

Ходять чутки: Скарлетт Йоханссон знову стане мамою

Американська актриса Скарлетт Йоханссон скоро вдруге стане мамою: від громадськості цю новину зірка поки приховує

7 липня 2021, 14:05
Поділіться публікацією:

36-річна голлівудська красуня, зірка фільмів "Чорна вдова" і "Месники" Скарлетт Йоханссон готується знову стати мамою. Цією новиною поділилася видання Page Six.

Ходять чутки: Скарлетт Йоханссон знову стане мамою

Скарлетт Йоханссон | Фото: Reuters | Mark Blinch

Знаменитість приховує цю новину від громадськості й практично не з'являється на світських заходах, але джерело говорить, що актриса народить зовсім скоро і що вони з чоловіком Коліном Жостом дуже раді цій події. Про другу вагітність зірка "Месників" повідомила тільки близьким людям.

Підозри у шанувальників виникли ще коли Скарлетт Йоханссон не з`явилася на заході з нагоди прем'єри супергеройського фільму "Чорна вдова", де вона зіграла головну роль і спробувала себе в ролі додаткового продюсера. Актриса виходила на відеозв'язок, але її фігури не було видно.

Відзначимо, що з коміком Коліном Жостом голлівудська актриса почала зустрічатися в грудні 2017 року, а через три роки, закохані одружилися, весілля пройшло у вузькому колі, без пишних святкувань. Але це не перший шлюб знаменитості. Раніше актриса була дружиною Райана Рейнольдса, але через 2 роки вони розлучилися. Другий раз Скарлетт вийшла заміж за журналіста Ромена Доріака, з яким також розлучилася через 2 роки. У екс-подружжя є донька Роуз. А для коміка Коліна Жоста цей шлюб — перший.

Нагадаємо, що популярна актриса, зірка супергеройського фільму "Чудо-жінка" Галь Гадот поділилася з шанувальниками чудовою новиною — вона стала мамою втретє.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 35-річна актриса, зірка фільмів "Аквамен" і "Божевільна їзда" Ембер Херд несподівано оголосила, що стала мамою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини