Головна Новини Зірки персона Чому в Китаї почали видаляти всі фільми з Кіану Рівзом
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому в Китаї почали видаляти всі фільми з Кіану Рівзом

Китайські стрімінгові майданчики видаляють із сервером фільми, в якому бере участь актор Кіану Рівз: що сталося

30 березня 2022, 02:30 comments1566
Поділіться публікацією:

Стрімінгові платформи в Китаї вилучили з перегляду всі фільми з 57-річною зіркою "Матриці" Кіану Рівзом. Про це повідомляє видання Reuters.

Чому в Китаї почали видаляти всі фільми з Кіану Рівзом

Кіану Рівз (фото з відкритих джерел)

Як виявилося, голлівудського актора стали критикувати за те, що він взяв участь у концерті, присвяченому Тибету, організованому некомерційною організацією, заснованою духовним лідером Далай-ламою XIV. Річ у тому, що послідовником буддизму Тибету звинувачується Пекіном в розпалюванні сепаратизму в Тибеті.

На знак протесту, китайські платформи, зокрема Tencent Video та iQiyi, видалили вже майже 20 кінокартин, де бере участь Кіану Рівз, у тому числі легендарну "Матрицю" та "Джона Віка".

До речі, на початку поточного року відомий актор потрапив під жорстку хвилю критики з боку китайських користувачів соцмереж після того, як з'ясувалося, що він збирається на початку березня відвідати концерт.

Зазначимо, що Далай-лама є біженцем близько 60 років. Після антикитайського повстання його було вигнано з Тибету до Індії, де аж до 2011 року було фактичним главою уряду Тибету у вигнанні.

Нагадаємо, групи китайських націоналістів погрожували бойкотувати "Воскресіння Матриці", четверту частину науково-фантастичної франшизи, у відповідь на те, що Кіану Рівз приєднався до благодійного концерту, організованого Tibet House US.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 57-річний актор, зірка фільмів "Матриця" та "Адвокат диявола" Кіану Рівз розповів, як йому вдається виглядати набагато молодшим за свої роки.

Читайте також, актор Кіану Рівз повідомив, що формально одружений із відомою актрисою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини