Головна Новини Зірки персона «Чудо-жінка» Галь Гадот стала мамою втретє (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

«Чудо-жінка» Галь Гадот стала мамою втретє (ФОТО)

36-річна відома актриса Галь Гадот стала мамою втретє і поділилася першою фотографією малятка

30 червня 2021, 08:15
Поділіться публікацією:

Популярна актриса, зірка супергеройського фільму "Чудо-жінка" Галь Гадот поділилася з шанувальниками чудовою новиною — вона стала мамою втретє. Знаменитість з малятком вже вдома і відчувають себе добре.

«Чудо-жінка» Галь Гадот стала мамою втретє (ФОТО)

Галь Гадот / Фото stylecaster.com

На своїй сторінці в Instagram відома актриса написала, що стала багатодітною мамою, адже їхня родина поповнилася ще однією чудовою дівчинкою, яку вони з коханим Яроном Версан назвали Даніела. Малятко з'явилося на світ днями. Галь Гадот опублікувала в соціальній мережі сімейну фотографію, на якій позує з чоловіком і трьома дочками, лежачи на ліжку. Новонароджену дитину тримає на руках 9-річна Альма.

У своєму пості, який менше ніж за добу набрав понад 2,4 мільйони лайків, "Чудо-жінка" написала, що дуже щаслива та вдячна за таку сім'ю.

Шанувальники не скупляться на компліменти та побажання: "Вітаю вашу сім'ю", "Яке щастя", "Ласкаво просимо, Даніелла", "Ух ти !!!! Самі чудові новини", "У вас чудова сім'я", "Вітаємо від щирого серця", "Чудо, мама, вітаю! ", — написали фоловери.

Нагадаємо, що про вагітність 36-річної ізраїльської актриси Галь Гадот стало відомо на початку березні. Знаменитість приголомшила шанувальників фотографією з кругленьким животом, який їй вдалося довго приховувати за об'ємними вбраннями. А в кінці квітня актриса зізналася, що вони з чоловіком чекають появу третьої дочки.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 32-річна українська виконавиця MamaRika зовсім скоро стане мамою. Разом з чоловіком Сергієм Середою вони з нетерпінням чекають появи на світ довгоочікуваного первістка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини