Головна Новини Зірки персона Дівчина, через яку пішов учасник "Холостячки" Андрій Рибак: як вона виглядає
commentss НОВИНИ Всі новини

Дівчина, через яку пішов учасник "Холостячки" Андрій Рибак: як вона виглядає

Андрій Рибак вперше показав спільне фото з нею

28 грудня 2020, 22:38 comments1358
Поділіться публікацією:

Півфіналіст "Холостячки" Андрій Рибак, який ще будучи на проекті чесно зізнався, що у нього є інша дівчина, вперше показав шанувальникам свою обраницю.

Дівчина, через яку пішов учасник "Холостячки" Андрій Рибак: як вона виглядає

Андрій Рибак. Фото: obozrevatel

Так, Андрій опублікував на своїй сторінці в соціальних мережах спільне фото з Аліною, на якому вони позували в обнімку. Але до камери вони були повернені спиною в той момент. Варто також додати, що його дівчина теж розмістила це фото в своєму Instagram.

Вона працює фотомоделлю, тому на сторінці дівчини можна знайти парочку відвертих знімків. Аліна активно веде свій профіль в соціальних мережах.

Дівчина, через яку пішов учасник ”Холостячки” Андрій Рибак: як вона виглядає - фото 2
Дівчина, через яку пішов учасник ”Холостячки” Андрій Рибак: як вона виглядає - фото 3
Дівчина, через яку пішов учасник ”Холостячки” Андрій Рибак: як вона виглядає - фото 4
Дівчина, через яку пішов учасник ”Холостячки” Андрій Рибак: як вона виглядає - фото 5
Дівчина, через яку пішов учасник ”Холостячки” Андрій Рибак: як вона виглядає - фото 6

Відомо, що Андрій Рибак зізнався "холостячці" Ксенії Мішиній, що перед тим, як йти на проект, він пообіцяв цій дівчині (Аліні), що не буде закохуватися в головну героїню реаліті-проекту. У наступному випуску він покинув проект, а в пост-шоу заявив, що повернувшись додому, він відновив стосунки з Аліною. І тепер не боїться говорити про це відкрито і публікувати спільні романтичні фото.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, учасник "Холостячки" прокоментував скандал навколо "зради" на проекті. Учасник реаліті "Холостячка" і автор студії "Квартал 95" Олександр Еллерт поділився своїми думками з приводу того сканадалу, який розгорівся навколо його друга і учасника шоу Андрія Рибака. Як з'ясувалося в сьомому випуску, у Андрія були стосунки з дівчиною, коли він йшов на проект. Більш того, він пообіцяв їй не закохуватися в "холостячку", а ходити "як на роботу" на побачення.
Еллерт на своїй сторінці в соціальних мережах заявив, що навіть не підозрював, що у Андрія може статися щось подібне. Тому така новина навіть для близького друга Андрія виявилася "сюрпризом".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини