Головна Новини Зірки персона Дочка Джуда Лоу блиснула фігурою у відвертому вбранні (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Дочка Джуда Лоу блиснула фігурою у відвертому вбранні (ФОТО)

Британська модель, дочка актора Джуда Лоу відвідала гламурну вечірку у відвертому вбранні, похвалившись фігурою

19 жовтня 2021, 22:50 comments1072
Поділіться публікацією:

20-річна Айріс — дочка зірки фільму "Шерлок Холмс" Джуда Лоу, відвідала зіркову вечірку Frieze і Versace, яка проходила в Лондоні. Модель вибрала для заходу досить відверте вбрання.

Дочка Джуда Лоу блиснула фігурою у відвертому вбранні (ФОТО)

Айріс Лоу / Фото: GETTY IMAGES

Попри юний вік, Айріс Лоу добре зарекомендувала себе в модній індустрії. Нещодавно дівчина взяла участь у показі нової колекції всесвітньо відомого італійського бренду Versace, де продемонструвала вбрання з нової колекції весна-літо 2022 року. А днями відвідала гламурну вечірку, організовану компанією.

Для виходу у світ донька відомого актора вибрала костюм від Versace, який складався з кроп-топа і міні-спідниці з розрізом. На плечі дівчина накинула пальто чорного кольору, а свій образ доповнила бірюзовою сумкою, чорними туфлями на підборах і прикрасами. Сміливий наряд моделі добре підкреслив її струнку талію і красиві ноги.

До слова, нещодавно 20-річна Айріс зважилася на кардинальні зміни в зовнішності. Вона дуже коротко обстригла своє довге волосся і перефарбувалася в блондинку.

Дочка Джуда Лоу блиснула фігурою у відвертому вбранні (ФОТО) - фото 2

(Фото: Getty Images)

Нагадаємо, українська артистка Дар'я Астаф'єва похвалилася фігурою в спокусливому купальнику. Співачка позувала на тлі природи, приймаючи вуличний душ в цілісному купальнику яскраво-червоного кольору з розпущеним волоссям.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 25-річна популярна артистка Дуа Ліпа влітку вирішила відпочити від роботи й відправилася на відпочинок в Албанію. Там виконавиця зробила безліч сонячних кадрів, продемонструвавши своєю витонченою фігурою.

Читайте також, відома модель Белла Хадід заінтригувала селфі у відвертому топі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини