Головна Новини Зірки персона Дочка Заворотнюк розповіла нові подробиці про стан актриси
commentss НОВИНИ Всі новини

Дочка Заворотнюк розповіла нові подробиці про стан актриси

Анна Заворотнюк рідко говорить на тему хвороби матері.

2 листопада 2023, 23:15
Поділіться публікацією:

Донька  важко хворої російської  зірки  Анастасії Заворотнюк Анна, що проводить лакшері-життя і  мешкає  на дві країни – РФ  і багаті Емірати, нещодавно  таки  повідомила про те, як почуває себе її  хвора  матір.

Дочка Заворотнюк розповіла нові подробиці про стан актриси

Анастасія Заворотнюк (фото з відкритих джерел)

Про це вона  повідомила на своїй сторінці в  соціальних мережах, в серії питань-відповідей сторіз.

Зокрема, один з  шанувальників  поставив Анні питання, щодо стану здоров’я її важко хворої мами. "Хворіє дуже сильно, мені важко навіть в житті обговорювати цю тему, хоч і пройшло 5 років. У блозі теж. Дуже болить у грудях", -  повідомила  Анна.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що минулого року донька тяжкохворої Заворотнюк розповіла про стан матері. Дочка російської актриси Анастасії Заворотнюк – Анна – опублікувала Instagram-stories, де розповіла про стан матері. Артистка з 2019 року бореться з онкологією, а саме раком головного мозку.

Члени сім'ї Заворотнюк неохоче коментують самопочуття актриси, воліючи зовсім не розголошувати інформацію про її лікування та стан. Проте Ганна зізналася шанувальникам, що її мати продовжує боротися з недугою, яка не відступає. За її словами, рак головного мозку, який діагностували у артистки кілька років тому, справді страшна хвороба. При цьому дівчина назвала Заворотнюк "воїном".

Також "Коментарі" писали про те, що у Мережі опублікували ймовірне фото онкохворої Заворотнюк. В соціальних мережах розмістили ймовірну світлину зіркової кіноакторки Анастасії Заворотнюк, яка більше багато років веде боротьбу з важким онкозахворюванням. Про це інформує кілька російських медіа, які оприлюднюють фотографію, де нібито сфотографована акторка. Вона супроводжується  повідомленням, що це -  відеокадр з вуличних камер  відеоспостереження.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини