Головна Новини Зірки персона «Довго буду морозитися»: Аліна Гросу висловилася про особисте життя
commentss НОВИНИ Всі новини

«Довго буду морозитися»: Аліна Гросу висловилася про особисте життя

Аліна Гросу не поспішає робити гучних заяв

24 березня 2021, 11:25
Поділіться публікацією:

25-річна популярна виконавиця Аліна Гросу висловилася про особисте життя і стосунки з російським актором Романом Полянським. Нещодавно вона стала гостею програми "Зіркоманія", сюжет якого з'явився на Instagram-сторінці M1.Agency.

«Довго буду морозитися»: Аліна Гросу висловилася про особисте життя

Аліна Гросу (фото з відкритих джерел)

У програмі знаменитість торкнулася історії невдалого шлюбу з російським бізнесменом Олександром Комковим, з яким співачка прожила в шлюбі всього пів року. Аліна зізналася, що найбільше боялася про розлучення розповісти батькам. Вона вважала, що якоюсь мірою не виправдала їхніх надій, адже її виховували так, що повинна бути одна любов і на все життя.

Після такого невдалого досвіду Гросу не поспішає говорити про нові почуття і представляти нового бойфренда суспільству. Їй приписують роман з російським актором Романом Полянським, який кілька разів знявся в кліпах виконавиці, разом вони випустили пісню, знімаються у фільмах і підігрівають інтерес шанувальників спільними фотографіями. Свої стосунки зірки не підтверджують, але і не спростовують.

"Це був такий довгий шлях від робочих і дружніх стосунків до чогось спільного", — прокоментувала співачка стосунки з Полянським. А потім зазначила, що ще "довго буде морозитися" на питання, чи є між ними любов.

Нагадаємо, нещодавно Аліна Гросу і Роман Полянський разом відпочивали в Карпатах, де сходили на ювелірний майстер-клас. Там вони зробили один одному каблучки.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що українська виконавиця Аліна Гросу поділилася відвертими фотографіями, на яких позує в срібній масці з заячими вушками й такого ж кольору бюстгальтері.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини