Головна Новини Зірки персона Дуа Ліпа похвалилася фігурою в «голій» сукні (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Дуа Ліпа похвалилася фігурою в «голій» сукні (ФОТО)

Британська співачка Дуа Ліпа відвідала світський захід та здивувала гостей своїм оригінальним та яскравим вбранням

31 грудня 2021, 13:55
Поділіться публікацією:

26-річна популярна виконавиця Дуа Ліпа вперше вийшла у світ після гучного розставання з коханим, і похвалилася своєю стрункою фігурою в "голій" сукні.

Дуа Ліпа похвалилася фігурою в «голій» сукні (ФОТО)

Дуа Ліпа / Фото: Global Look Press / ImagePressAgency / face to face

У Instagram на фан-сторінці знаменитості з'явилися фотографії з вечірки LuisaViaRoma, яка проходила на острові Сен-Барт у Карибському морі. На кадрах Дуа Ліпа позує у довгій сукні-сітці зеленого відтінку, під яку надягла яскраво-зелений цільний купальник. Таким "голим" вбранням британська співачка ідеально підкреслила всі принади своєї фігури.

Знаменитість доповнила свій образ яскравими рожевими сережками та виразним макіяжем, зробивши акцент на очах і губах. Волосся співачка розпустила.

Дуа Ліпа похвалилася фігурою в «голій» сукні (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що популярна співачка Дуа Ліпа позувала у напівпрозорій сукні, розшитій чорними бусинками, які надали її образу особливу "перчинку". Знаменитість знялася без бюстгальтера, підкресливши свої груди. Шанувальники прийшли в захват від таких відвертих фотографій знаменитості.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 24-річна модель Каміла Морроне у листопаді відвідала заходи LACMA Art Film, організатором якого виступив її коханий Леонардо Ді Капріо. Дівчина блиснула на червоній доріжці своїм ефектним "голим" вбранням, продемонструвавши струнку фігуру.

Читайте також, що 34-річна популярна артистка Настя Каменських приміряла розкішний образ, який ідеально підійде для святкування Нового року. Знаменитість поділилася фотографією, де позує у гарній сукні червоного кольору без рукавів, але із сексуальним вирізом на нозі, який надає її образу яскравості та жіночності.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини