Головна Новини Зірки персона Дженніфер Еністон пояснила, чому вона не має дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

Дженніфер Еністон пояснила, чому вона не має дітей

Голлівудська актриса Дженніфер Еністон висловилася з приводу материнства та розповіла, як ставиться до чуток на цю тему

13 грудня 2021, 14:35 comments3615
Поділіться публікацією:

52-річна красуня, зірка популярного ситкому "Друзі" Дженніфер Еністон висловила думку щодо материнства та шлюбу, а також відзначила, як реагує на критику, що вона досі не має дітей.

Дженніфер Еністон пояснила, чому вона не має дітей

Дженніфер Еністон / Фото: @jenniferaniston

Знаменитість дала інтерв'ю виданню The Hollywood Reporter, в якому заявила, що раніше вона дуже болісно сприймала чутки про свою вагітність, а також критику щодо того, що вона "віддала перевагу кар'єрі дітям".

Еністон зауважила, що люди нічого не знають про її життя, щоб робити такі висновки. І нічого не знають з приводу її здоров'я, чи може вона взагалі мати дітей. Але при цьому вони дуже різко і неприємно висловлювалися з приводу того, що вона досі не стала мамою.

Актриса наголосила, що ніколи не говорила, що не хоче мати дітей. Але якщо раніше різні плітки і домисли на тему її материнства, що не відбулося, сильно її зачіпали, то зараз вона спокійніше до цього ставитися і навіть сміється над деякими таблоїдами.

Зірка "Друзів" зазначила, що вона не єдина знаменитість, яка не має дітей, тому не треба заганяти людей під якісь громадські стереотипи.

Також Дженніфер наголосила, що існують подвійні стандарти, наприклад, чоловіки можуть одружуватися стільки разів, скільки заходять, обираючи собі дуже молодих обраниць, а от жінок за таке у суспільстві засуджують.

Нагадаємо, відома актриса Дженніфер Еністон розповіла, чи вільне зараз її серце і чи планує вона вийти заміж утретє.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Дженніфер Еністон прокоментувала чутки про роман із колегою за серіалом "Друзі" Девідом Швіммером.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини