Головна Новини Зірки персона Дженніфер Лопес більше не носить обручку (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Дженніфер Лопес більше не носить обручку (ФОТО)

Відому акторку і співачку Дженніфер Лопес помітили без головного аксесуара - обручки

13 квітня 2021, 18:30
Поділіться публікацією:

51-річна голлівудська красуня Дженніфер Лопес засвітила "той самий палець", і уважні фанати не помітили на ньому обручки від Алекса Родрігеса. Можливо, в зірковій сім'ї дійсно настав важкий період.

Дженніфер Лопес більше не носить обручку (ФОТО)

Дженніфер Лопес (фото з відкритих джерел)

Минулого місяця в мережі з'явилися чутки про те, що зірка фільмів "Почати спочатку" і "Стриптизерки" розійшлася з баскетболістом Алексом Родрігесом. Причина їх розриву не була вказана.

Але через деякий час голлівудська зірка поспішила внести ясність в ситуацію і зазначила, що наразі їх пара переживає непростий період, але вони працюють над цим. Схоже, що їхні стосунки так і не налагодилися.

Дженніфер Лопес на своїй сторінці в Instagram опублікувала знімок, на якому позує в стильному вбранні — білосніжному топі та спортивних штанах кремового кольору. Свій образ зірка підкреслила масивними прикрасами.

Однак уважні фанати не помітили на її пальці головного аксесуара — обручки, яку їй подарував коханий Алекс Родрігес кілька років тому. До цього моменту голлівудська красуня жодного разу її не знімала.

Нагадаємо, що з баскетболістом Дженніфер Лопес почала зустрічатися три роки тому, а в березні Алекс зробив їй пропозицію руки та серця.

Мільйони шанувальників чекали їх розкішного весілля, яке повинно було відбутися цього літа, але пандемія коронавірусу порушила всі плани.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що через карантин Дженніфер Лопес і Алекс Родрігес кілька разів переносили весілля, а вкінці 2020 року акторка заявила, що думає над тим, щоб його взагалі скасувати.

Вона зазначила, що для щасливого сімейного життя не обов'язково мати штамп у паспорті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини