Головна Новини Зірки персона Дженніфер Лопес розповіла, чи хоче заміж вчетверте
commentss НОВИНИ Всі новини

Дженніфер Лопес розповіла, чи хоче заміж вчетверте

Американська знаменитість Дженніфер Лопес зізналася, чи хоче піти під вінець вчетверте

24 листопада 2021, 11:35
Поділіться публікацією:

52-річна красуня, зірка фільму "Стриптизерки" Дженніфер Лопес розповіла, чи планує одружуватися вчетверте.

Дженніфер Лопес розповіла, чи хоче заміж вчетверте

Дженніфер Лопес / Фото: @jlo

Як повідомляє видання Today, американська знаменитість, попри невдалий досвід у попередніх стосунках, щиро вірить у міцний шлюб і є романтичною натурою. В інтерв'ю виданню, Джей Ло зізналася, що пішла б вчетверте під вінець, бо досі вірить у щастя.

Також актриса розповіла, що попри всесвітню популярність, є простою людиною, у якої бувають злети та падіння. Лопес підкреслила, що, як і інші люди, вона робить помилки, але пишається тим, до чого зараз прийшла і якою є людиною, мамою та артисткою.

Зазначимо, що цього року мало відбутися розкішне весілля Дженніфер Лопес та баскетболіста Алекса Родрігеса. Але happy end так і не сталося. Пара розірвала заручини, а за два тижні актриса відновила романтичні стосунки з колишнім коханим Беном Аффлеком. Нині вони разом і не приховують своїх романтичних почуттів одне до одного.

За плечима Дженніфер Лопес три шлюби. Перший вона уклала 1997 року з офіціантом Оджані Ноа, але вони разом прожили лише рік. А з 2001 по 2002 рік знаменитість була дружиною танцюриста Кріса Джадда. 2004 року Дженіфер Лопес вийшла заміж втретє за американського виконавця Марка Ентоні. Від цього шлюбу актриса виховує близнюків – сина Макса та дочку Еммі.

Нагадаємо, 52-річна голлівудська знаменитість, зірка фільмів "Стриптизерки" та "Почни спочатку" Дженніфер Лопес з'явилася у розкішній весільній сукні.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Алекс Родрігес сказав про екс-наречену Дженніфер Лопес.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини