Головна Новини Зірки персона Еллерт вперше прокоментував розставання з Мішиною
commentss НОВИНИ Всі новини

Еллерт вперше прокоментував розставання з Мішиною

Ініціатором розриву стала актриса Ксенія Мішина

20 липня 2021, 16:37 comments12293
Поділіться публікацією:

Переможець шоу "Холостячка", сценарист студії "95 квартал" Олександр Еллерт висловився про розрив стосунків із головною героїнею проекту, акторкою Ксенією Мішиною. Чоловік вважає, що у неї "в голові огірки усвідомленості" і він не в силах змінити це, пише видання OBOZREVATEL.

Еллерт вперше прокоментував розставання з Мішиною

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт - фото з відкритих джерел

У своєму Instagram-акаунті комік оприлюднив відповідну сторіз. Також відомо, що Еллерт вирушив у подорож разом із Ксенією та її сином Платоном, але повернувся додому вже без них.

"Я розумію, у деяких лють і обурення, але під моїми постами ми нікого не ображаємо. Спасибі всім. Я відправив батьків, я вирушаю сам. У мене попереду 900 км неймовірної подорожі. Тому всім гарного дня. Крим наш!" — сказав Олександр.

Нагадаємо, що напередодні акторка опублікувала пост в Instagram, в якому зізналася, що розірвала стосунки зі своїм обранцем. За її словами, вона сама стала ініціатором розставання.

Зауважимо, що в пост-шоу "Холостячка": життя після проекту", стало відомо, що українській акторці Ксенії Мішиній і коміку Олександру Еллерту вдалося зберегти свої стосунки і пара залишилася разом.

Ксенія зізналася, що як тільки вимкнулися камери, з тих пір вони не розлучалися і жили разом дуже щасливо. Закохані розповіли, що їм складно було приховувати свої стосунки, хоч вони і намагалися, але уважні підписники все помічали.

Видання "Коментарі" також повідомляло, що вся країна спостерігала за тим, як розвиваються стосунки першої української "холостячки" і Олександра Еллерта. Нещодавно вони нарешті показали, які зробили татуювання.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини