Головна Новини Зірки персона Емма Вотсон засвітила фігуру в купальнику (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Емма Вотсон засвітила фігуру в купальнику (ФОТО)

31-річну британську актрису Емму Вотсон засняли у чорному купальнику під час відпочинку на Карибських островах

14 грудня 2021, 16:45 comments3462
Поділіться публікацією:

Популярна актриса, зірка фільмів "Гаррі Поттер" Емма Вотсон зараз відпочиває на Барбадосі — найсхіднішому з карибських островів. Там папараці "зловили" її в купальнику, показавши її гарну фігуру.

Емма Вотсон засвітила фігуру в купальнику (ФОТО)

Емма Вотсон / Фото © Flickr/Tove Paqualin

31-річна знаменитість була на пляжі в роздільному купальнику шоколадного відтінку, який підкреслював її декольте та плоский животик. Емма була у сонцезахисних окулярах. А після купання акторка одягла легкий сарафан.

Варто зазначити, що Емма Вотсон досить рідко з'являється на публіці й вміло ховаэться від настирливих камер, тому її нові фотографії нечасто можна побачити в мережі.

Фотографії з відпочинку зірки були опубліковані на її фан-аккаунті в соціальній мережі Instagram. За день пост зібрав понад 4 тисячі лайків.

Нагадаємо, що британська актриса, зірка "Гаррі Поттера" Емма Вотсон вперше за довгий час вийшла на червону доріжку та привернула увагу своїм вбранням. Емма обрала для заходу оригінальне вбрання, яке складалося з чорних розкльошених штанів та білого асиметричного топу з відкритою спиною та оздобленням з тонкого мережива, зробленого зі старої вінтажної весільної сукні.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що модель та впливова особистість Луана Сандієн сказала, що її надихнули такі люди, як Кім Кардаш'ян та модель Емілі Ратаковські, із трендом бікіні "китовий хвіст", який візуально збільшує сідниці.

Читайте також, що відома модель Олівія Калп, переможниця конкурсу "Міс Всесвіт-2012" року, у своїй соціальній мережі новими фотографіями з відпустки. Красуня так захопила своїх фанатів яскравими фотографіями, що, на думку підписників, може здобути новий титул.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини