Головна Новини Зірки персона Голлівудська актриса розповіла про сімейне прокляття
commentss НОВИНИ Всі новини

Голлівудська актриса розповіла про сімейне прокляття

63-річна американська кіноактриса Шерон Стоун розповіла, яке захворювання «спустошує» її родину

28 листопада 2021, 16:15
Поділіться публікацією:

Голлівудська знаменитість, зірка фільмів "Основний інстинкт" та "Згадати все" Шерон Стоун відверто зізналася, що переживає непростий період у житті та дуже переживає за здоров'я своєї мами.

Голлівудська актриса розповіла про сімейне прокляття

Шерон Стоун / Фото: @sharonston

Актриса розповіла, що її найрідніша людина перебуває в лікарні, і вона попросила своїх шанувальників помолитися за її маму Дороті Мері Стоун, яка пережила інсульт. Знаменитість упевнена, що на її родині прокляття. Річ у тому, що у неї, її мами та ще у двох членів сім'ї були інсульти, але не всім удалося відновитися. Шерон зазначила, що це захворювання спустошує її сім'ю.

Відомо, що 88-річна мати актриси вже перенесла два інфаркти, через що їй вшили п'ять стентів і встановили кардіостимулятор.

Та й сама зірка "Основного інстинкту" 2001 року потрапила на 20 днів на лікарняне ліжко через інсульт.

Голлівудська актриса розповіла про сімейне прокляття - фото 2

Нагадаємо, що у серпні 2021 року в родині відомої американської актриси, зірки фільму "Основний інстинкт" Шерон Стоун сталася біда. На своїй сторінці в Instagram знаменитість написала, що в неї помер племінник, якому було лише 11 місяців. Хлопчик помер у медичній установі від відмови всіх внутрішніх органів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що відома актриса Шерон Стоун випустила автобіографічну книгу The Beauty of Living Twice, у якій розповіла про те, що у дитинстві зазнала сексуального насильства з боку рідного дідуся.

Читайте також, що голлівудська знаменитість Шерон Стоун розповіла, як одного разу потрапила до лікарні через удар блискавки. Удар струмом вона отримала через воду і він був настільки сильним, що акторка відлетіла і вдарилася об холодильник.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини