Головна Новини Зірки персона У Шерон Стоун помер маленький племінник: відома причина
commentss НОВИНИ Всі новини

У Шерон Стоун помер маленький племінник: відома причина

Голлівудська актриса Шерон Стоун поділилася з передплатниками трагічною новиною: у неї помер 11-місячний племінник

31 серпня 2021, 12:45
Поділіться публікацією:

У сім'ї відомої американської актриси, зірки фільму "Основний інстинкт" Шерон Стоун трапилася біда. На своїй сторінці в Instagram знаменитість написала, що у неї помер племінник, якому було всього 11 місяців.

У Шерон Стоун помер маленький племінник: відома причина

Шерон Стоун / Фото: Legion-Media.ru

Шерон написала, що через місяць хлопчикові, якого звали Рівер Стоун, повинен був виповнитися рік, але дитина не дожила до цієї події. 11-місячний племінник зірки помер в медичному закладі від відмови всіх внутрішніх органів.

На пам'ять про хлопчика зірка "Основного інстинкту" опублікувала в соціальній мережі ніжне відео, на якому він зображений. Ролик супроводжує пісня Еріка Клептона — Tears in Heaven ( "Сльози в небесах").

На її втрати відреагували багато світових знаменитостей, зокрема зірка "Зачарованих" Аліса Мілано, співак Біллі Портер і американська актриса Мелані Гріффіт. Вони висловили свої співчуття і написали слова підтримки.

Відомо, що племінника Шерон Стоун госпіталізували в лікарню 27 серпня вранці в критичному стані. У 11-місячного Рівера була виявлена поліорганна недостатність — відмова більшості органів або їх систем. Дитина знаходилася під апаратом ШВЛ і боровся за життя кілька днів.

Нагадаємо, що 63-річна актриса, зірка кінострічок "Згадати все" і "Основний інстинкт" Шерон Стоун захопила публіку своїм вбранням на червоній доріжці Каннського кінофестивалю. Знаменитість з'явилася у сукні від Dolce & Gabbana.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що знаменитість Шерон Стоун показала підтягнуту фігуру в сексуальному бікіні жовтого кольору. Шанувальники були в захваті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини