Головна Новини Зірки персона Голлівудський актор у Польщі готує борщ для біженців із України (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Голлівудський актор у Польщі готує борщ для біженців із України (ФОТО)

Відомий актор Лев Шрайбер зараз перебуває на українсько-польському кордоні та допомагає готувати їжу для наших біженців

14 квітня 2022, 04:35
Поділіться публікацією:

Україну у війні проти Російської Федерації підтримує безліч країн та всесвітньо відомих людей. Деякі з них стали волонтерами та прямо вирішили допомагати нашим громадянам. Так зробив і 54-річний голлівудський актор Лев Шрайбер, який має українське походження.

Голлівудський актор у Польщі готує борщ для біженців із України (ФОТО)

Лев Шрайбер (фото з відкритих джерел)

Зірка "Людей ікс" повідомив на своїй сторінці в Instagram, що знаходиться на українсько-польському кордоні та допомагає біженцям. Він приєднався до зіркової команди кухарів World Central Kitchen і тепер готує їжу для наших громадян, котрі змушені були покинути свої будинки.

Вже з першого дня Шрайбер пощастило готувати справжній український борщ. Він особливо цьому радий, адже має українське коріння по материнській лінії (його дідусь був емігрантом з України). До того ж нові колеги актора вже відзначили його спритність у нарізанні інгредієнтів та нагородили пам'ятним значком.

Голлівудський актор активно ділиться своїми враженнями у соцмережах та закликає своїх фанатів продовжувати допомагати українцям. Він залишив на сторінці посилання на онлайн ресурси, куди можна надіслати гроші, які підуть на допомогу біженцям.

Голлівудський актор у Польщі готує борщ для біженців із України (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що американська актриса, зірка популярного серіалу "Гра престолів" Емілія Кларк також підтримала Україну та закликала шанувальників допомогти нашій країні. Зірка позувала у футболці з жовто-блакитним серцем та залишила у публікації посилання на адресу організації, куди можна переслати гроші та допомогти українським біженцям.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які світові знаменитості, які відвідали церемонію вручення "Оскара-2022", висловили свою підтримку Україні у боротьбі з агресором.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини