Головна Новини Зірки персона Хейлі Бібер назвала причину, через яку зараз не хоче дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

Хейлі Бібер назвала причину, через яку зараз не хоче дітей

Відома модель Хейлі Бібер розповіла, що вони з Джастіном не планують найближчим часом дітей та пояснила чому

3 лютого 2022, 11:25 comments2323
Поділіться публікацією:

25-річна модель Хейлі Бібер стала зіркою нового випуску глянсового журналу WSJ. Magazine, в інтерв'ю якому відповіла на запитання, яке хвилює мільйони фанатів. Дружина Бібера пояснила, чому не поспішає ставати мамою.

Хейлі Бібер назвала причину, через яку зараз не хоче дітей

Хейлі Бібер / Фото: @haileybieber

Американська знаменитість пояснила, що зараз вони з чоловіком не поспішають заводити спадкоємців, бо не готові до цього. Хейлі зазначила, що спроби будуть у найближчі кілька років, але точно не у 2022 році, бо це було б не вчасно.

Зірка додала, що вважає себе надто молодою для материнства і зараз вона більше зосереджена на своїй кар'єрі, має багато планів, які вона хоче реалізувати. Також Хейлі сказала, що у Джастіна цього року розпочинається масштабний тур під назвою Justice і він триватиме до березня 2023 року. І вона вперше хоче вирушити з ним.

Нагадаємо, що 25-річна американська зірка Хейлі Бібер вразила своєю стрункою фігурою у новій рекламній кампанії всесвітньо відомого бренду Victoria's Secret. Знаменитість позувала перед камерами у трьох комплектах спідньої білизни з еластичного шовку.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що популярний канадський виконавець Джастін Бібер відверто розповів, як готувався зробити коханій пропозицію руки та серця. Співак зізнався, що дуже боятися одруження, бо не знав, чи зможе взяти на себе відповідальність за сім'ю та прожити з однією людиною все життя.

Читайте також, що у серпні 2020 року відомий виконавець Джастін Бібер зробив своїй коханій Хейлі розкішний подарунок. Співак придбав котедж у Беверлі-Хіллз — одному з найпрестижніших районів Лос-Анджелеса майже за 26 млн доларів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини