Головна Новини Зірки персона Ходять чутки: 60-річний Джордж Клуні знову стане батьком
commentss НОВИНИ Всі новини

Ходять чутки: 60-річний Джордж Клуні знову стане батьком

У мережі ходять чутки, що американський актор Джордж Клуні і його дружина Амаль готуються знову стати батьками

30 липня 2021, 17:20
Поділіться публікацією:

Голлівудський секс-символ, зірка фільмів "Американець" і "Ідеальний шторм" Джордж Клуні і його кохана Амаль готуються до поповнення в родині. Такою інформацією поділився таблоїд Gossip Cop, а після його підхопили інші західні видання.

Ходять чутки: 60-річний Джордж Клуні знову стане батьком

Джордж Клуні / Фото: REX / Shutterstock

Інсайдер повідомляє, що зоряна пара повідомила про вагітність тільки близьким друзям і родичам під час вечері в ресторані недалеко від їх вілли на озері Комо (Італія). Подейкують, що у 60-річного актора знову будуть близнюки. За чутками, його дружина перебуває зараз на першому триместрі вагітності.

Анонім також повідомив, що знаменитості дуже зраділи швидкому поповненню. Вони хотіли ще дітей, але в силу віку були не впевнені, що це вийде. Раніше Джордж Клуні зазначав, що мріє про велику сім'ю.

Відомо, що голлівудський красень Джордж Клуні і його дружина Амаль у шлюбі вже близько 7 років. У 2014-му році вони провели весілля у Венеції, а через три роки у пари з'явилися близнюки: дочка Елла і син Олександр.

Нагадаємо, що популярний актор, зірка фільму "Одинадцять друзів Оушена" Джордж Клуні зізнався, що сім років тому зібрав в одному місці своїх близьких друзів і вручив кожному сумку, в якій було по одному мільйону доларів. Актор таким чином подякував їм за підтримку, надану протягом усього життя.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 35-річна актриса, зірка фільмів "Аквамен" і "Божевільна їзда" Ембер Херд несподівано оголосила, що стала матір'ю. Знаменитість опублікувала ніжну фотографію, на якій позує на ліжку разом зі своєю дочкою Уною Пейдж Херд.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.gossipcop.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини