Головна Новини Зірки персона Хто стане новим Джеймсом Бондом: ім'я головного претендента
commentss НОВИНИ Всі новини

Хто стане новим Джеймсом Бондом: ім'я головного претендента

Стало відоме ім'я головного претендента на роль британського агента 007 Джеймса Бонда після Деніела Крейга

24 січня 2022, 16:50
Поділіться публікацією:

Цього року на екрани вийшла нова частина фільму про агента 007 Джеймса Бонда під назвою "Не час помирати", де головну роль виконав Деніел Крейг. Але актор уже давно зізнався, що хоче відійти від образу шпигуна, і тепер на його місце шукають заміну.

Хто стане новим Джеймсом Бондом: ім'я головного претендента

Хто стане новим Джеймсом Бондом (фото з відкритих джерел)

У подкасті Deadlin's Crew Call, американський продюсер Барбара Брокколі, яка працює над серією фільмів про Джеймса Бонда, заявила, що головним претендентом на роль є Ідріс Ельба, знайомий глядачам з фільмів "Лютер" та "Темна вежа". Саме його, за словами Барбари, фанати "бондіани" хочуть бачити у смокінгу. Жінка заявила, що товаришує з Ідрісом, і він, на її думку, великий актор.

До речі, чутки про те, що Ельба може стати новим Бондом, ходили давно, але вперше Барбара назвала його ім'я як головного претендентп на цю роль.

Хто стане новим Джеймсом Бондом: ім'я головного претендента - фото 2

Продюсер зазначила, що вони вирішили не називати імена нічиїх кандидатур, не думати про сюжетну лінію та інші деталі нового фільму, поки прокат кінострічки "Не час помирати" не завершиться, і Деніел Крейг зможе сповна насолодитися плодами перебування в ролі Джеймса Бонда.

Нагадаємо, що відомий актор Деніел Крейг дав кумедну пораду новому Джеймсу Бонду.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що відомий британський актор Деніел Крейг, який зіграв Джеймса Бонда, вирішив не залишати своїм дітям мільйонний статок. Чому він так вирішив?

Читайте також, що 33-річну популярну акторку, зірку фільму "Не час помирати" та "Дістати ножі" Ану де Армас помітили на вулиці з новим коханим. Пара не приховувала своїх почуттів, вони цілувалися та трималися за руки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини