Головна Новини Зірки персона Ірина Білик вперше розповіла про психічно хворого брата
commentss НОВИНИ Всі новини

Ірина Білик вперше розповіла про психічно хворого брата

Українська артистка Ірина Білик вперше розповіла про рідного брата Сергія, у якого психічні розлади

29 квітня 2021, 14:00
Поділіться публікацією:








51-річна популярна співачка Ірина Білик поділилася потаємними подробицями свого приватного життя і вперше розповіла про молодшого брата Сергія, який страждає на психічні розлади. Про нього артистка розповіла в новому проекті "Мій секрет", опублікованому на YouTube-каналі СТБ.

Ірина Білик вперше розповіла про психічно хворого брата

Ірина Білик (фото з відкритих джерел)

Відома українська виконавиця зі сльозами на очах зізналася, що її 40-річний брат не в змозі доглядати за собою самостійно, він не працював жодного дня і 5 років не виходив на вулицю, тому що психічно хворий. Ірина розповіла, що намагається підтримувати його і пояснює, що потрібно жити, як усі люди. Артистка забезпечує брата продуктами та покриває його витрати, і в цьому їй допомагає двоюрідний брат Юрій.

Білик зазначила, що раніше за Сергієм доглядала мама, але в травні минулого року її не стало і тепер чоловік живе один у квартирі.

"Ми всі завжди сподівалися, що він одужає, але сьогодні це великі проблеми. Я його люблю, я сподіваюся, що він виросте", — зізналася артистка.

Нагадаємо, нещодавно популярна виконавиця Ірина Білик, під час відпочинку в Єгипті розповіла підписникам, що мало не стала дружиною шейха. Співачка написала, що чоловік запропонував їй залишитися в його країні, але вона з посмішкою відмовила і повернулася в Україну готуватися до концертного туру.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що українська співачка Ірина Білик похвалилася фоловерам в Instagram подарунком — триколісним електросамокатом. Судячи з фото в мережі, жінка вже почала освоювати навички водіння новим "рухомим засобом". У коментарі вона нагадала, що у неї вже є електрична Tesla.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини