Головна Новини Зірки персона Кім Кардашьян випустила колекцію білизни до 14 лютого (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Кім Кардашьян випустила колекцію білизни до 14 лютого (ФОТО)

Американська знаменитість Кім Кардаш'ян представила колекцію спокусливої білизни до Дня святого Валентина

7 лютого 2022, 14:25
Поділіться публікацією:

41-річна американська зірка Кім Кардаш'ян вже підготувалася до Дня святого Валентина та разом зі своїм брендом Skims випустила нову колекцію спокусливої спідньої білизни. Презентувала новинку модель на офіційній сторінці компанії в Instagram.

Кім Кардашьян випустила колекцію білизни до 14 лютого (ФОТО)

Кім Кардаш'ян / Фото: @kimkardashian

Нові стилі, нові кольори, нові способи піти ва-банк у найсексуальніший день року. Обмежені випуски сексуальних комплектів та розкішних дрібниць, в які одразу закохуєшся, створені для будь-яких ваших планів.

До святкової колекції бренду Skims увійшли трусики, бюстгальтери, топи, комбінезони, боді, халати, піжами та комплекти для сну. Майже весь асортимент представлений в яскраво-рожевому кольорі. Деякі позиції виконані у чорному та бежевому відтінках.

Кім Кардашьян виступила однією з моделей і варто відзначити, що зірка виглядала дуже сексуально на фото, які презентувала у своїй соціальній мережі. Шанувальники були в захваті від колекції: "Красуня в рожевому", "Найсексуальніша красуня", "Рожева леді", "Прекрасна Кім", "Яке в тебе гарне тіло", — написали фоловери в коментарях.

До речі, ознайомитися з усією колекцією та цінами можна на сайті skims.com.

Кім Кардашьян випустила колекцію білизни до 14 лютого (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, 41-річна американська знаменитість Кім Кардаш'ян захопила фанатів новими знімками з Багамських островів, де відпочивала зі своїм новим бойфрендом Пітом Девідсоном.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що американська знаменитість Кім Кардаш'ян приїхала до Риму і прогулялася вуличками міста у спокусливому боді тілесного кольору, що належить українському бренду Bevza.

Читайте також, Кім Кардашьян показала фігуру в мікробікіні та зібрала сім мільйонів лайків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини