Головна Новини Зірки персона Кохану Ілона Маска госпіталізували: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Кохану Ілона Маска госпіталізували: що сталося

Кохана американського мільярдера Ілона Маска була госпіталізована після зйомок у шоу - в неї виникла панічна атака

12 травня 2021, 18:25
Поділіться публікацією:

33-річна канадська співачка Граймс і за сумісництвом кохана американського підприємця Ілона Маска була госпіталізована в медичний заклад із нападом панічної атаки.

Кохану Ілона Маска госпіталізували: що сталося

Граймс та Ілон Маск (фото з відкритих джерел)

Згідно з даними видання Fox News, інцидент стався відразу після закінчення зйомок американського телешоу Saturday Night Live, в якому вона взяла участь разом із мільярдером.

На своїй сторінці в Instagram співачка опублікувала кадр, на якому позує в пишній рожевій сукні із короною на голові в обнімку з популярною зіркою Майлі Сайрус.

Відомо, що на телешоу Граймс виступила в ролі принцеси Піч із серії комп'ютерних ігор Mario, а Ілон Маск перевтілився у Варіо (зла версія Маріо, — ред.).

У програмі вони виконали сцену суду, розбираючись у "вбивстві". Але, судячи з усього, вихід у світ погано вплинув на виконавицю. Вона рознервувалася, що і спровокувало панічну атаку.

"Я якимось чином викликала у себе панічну атаку і вчора потрапила в лікарню, що було досить страшно. Я вважаю, що зараз гарний час, щоб почати терапію", — написала артистка у соціальній мережі.

Шанувальники знаменитості підтримали її в коментарях: "Пийте більше води і удачі в терапії", "Сподіваюся, ти в порядку після панічної атаки", "Справжні фанати підтримають вас!", "Панічна атака — це важко, але рада, що тобі допомагають" , — написали фоловери.

Кохану Ілона Маска госпіталізували: що сталося - фото 2

Нагадаємо, 33-річна дівчина Ілона Маска, співачка Граймс зробила собі незвичайне татуювання - "інопланетні шрами" на всю спину.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що американський підприємець Ілон Маск опублікував фото зі своєю дівчиною Граймс та їхнім сином X Æ A-Xii.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини