Головна Новини Зірки персона «Краса не вічна»: фанати обговорюють зовнішність Тома Круза (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

«Краса не вічна»: фанати обговорюють зовнішність Тома Круза (ФОТО)

Зовнішність американського актора Тома Круза стала приводом для обговорень: шанувальники спантеличені його опухлим обличчям

13 жовтня 2021, 12:05 comments2080
Поділіться публікацією:

На минулих вихідних, відомий актор, зірка фільмів "Місія нездійсненна" Том Круз відвідав разом зі своїм сином баскетбольну гру. І багато шанувальників дізналися голлівудську знаменитість, хоч і висловили занепокоєння щодо його зовнішнього вигляду.

«Краса не вічна»: фанати обговорюють зовнішність Тома Круза (ФОТО)

Том Круз / Фото: Getty Images

Як повідомляє видання Pagesix, Том Круз прийшов на гру в повсякденному одязі, але увагу фанатів було зосереджено на його обличчі, оскільки воно здавалося дуже опухлим, що можна помітити на опублікованих фотографіях. Раніше у голлівудського актора були разючі вилиці, так в цілому, він виглядав значно худіший. Шанувальники припускають, що Том Круз почав колоти ботокс або вдався до пластичної операції, або ж просто набрав зайву вагу, оскільки зараз перебуває вдома і відпочиває від знімального процесу.

«Краса не вічна»: фанати обговорюють зовнішність Тома Круза (ФОТО) - фото 2

Фото: АР

"Краса не вічна! Старіння — це привілей, потрібно вчитися розпізнавати добро в людях. Том Круз — чудовий актор", "Відчепіться від нього, він просто додав у вазі", "Він має хороший вигляд", "Зараз він виглядає як справжній американець", — прокоментували в мережі.

Нагадаємо, що голлівудський красень Том Круз вже давно поповнює ряди холостяків і попри те, що йому приписують численні романи, налагодити особисте життя актора поки не вдалося. Але все може незабаром змінитися, адже зірка "Місії нездійсненної" закрутив роман з молодою актрисою.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 52-річний актор, зірка американського ситкому "Друзі" Меттью Перрі викликав занепокоєння своїм "несвіжим" зовнішнім виглядом. Шанувальники почали переживати за його здоров'я. Папараці вдалося підловити актора на одній з вулиць Лос-Анджелеса, коли він вийшов з машини купити собі кави.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини