Головна Новини Зірки персона «Найкращий день»: Микита Добринін і Даша Квіткова показали свого первістка (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

«Найкращий день»: Микита Добринін і Даша Квіткова показали свого первістка (ФОТО)

Український телеведучий і його дружина Даша Квіткова стали батьками хлопчика і показали його перші фотографії

13 липня 2021, 15:30
Поділіться публікацією:

У вівторок вранці, 13 липня, на світ з'явився первісток головного героя шоу "Холостяк-9" Микити Добриніна і його коханої Дарії Квіткової. Щасливі батьки вже поділилися першими фотографіями свого малюка.

«Найкращий день»: Микита Добринін і Даша Квіткова показали свого первістка (ФОТО)

Микита Добринін і Даша Квіткова / Фото: @nikitadobrynin

На своїй сторінці в Instagram новоспечений батько Микита Добринін опублікував ніжні чорно-білі кадри. На знімках він зображений разом зі своєю дружиною, яка тримає на руках їхнього сина. Свій пост телеведучий підписав: "Наш син, наш богатир. 13.07.2021 — найкращий день у моєму житті".

Даша також опублікувала у себе в соціальній мережі схожі кадри, розповівши, що їхній син народився вагою 3760 грамів і зростом 56 сантиметрів. Як проходили пологи, і як закохані вирішили назвати малюка (пара розглядала 4 варіанти імені), поки невідомо.

Зазначимо, що у приватний пологовий будинок Микита з дружиною поїхали вночі 12 липня, коли у Даші відійшли води. Блогер зазначила, що їхній син дуже пунктуальний, тому що народився точно у зазначений термін.

Фоловери пари та друзі щосили вітають із радісною подією: "Вітаю! Нехай росте здоровим і щасливим", "Пунктуальний малюк", "Вітаємо вашу сім'ю", "Вітаю вас, це чудо!", "Ура! На Микиту схожий малюк", "Це круто, вітаю!".

Нагадаємо, що про вагітність переможниці "Холостяка-9" Даші Квіткової стало відомо в січні 2021 року, коли вона з чоловіком відпочивала на Мальдівах і поділилася фотографією свого округлого животика.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що блогер Даша Квіткова розповіла підписникам, як дізналася про свою вагітність і зізналася в цьому коханому Микиті Добриніну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини