Головна Новини Зірки персона 19-річна акторка випала з балкона на п'ятому поверсі: вона в критичному стані
commentss НОВИНИ Всі новини

19-річна акторка випала з балкона на п'ятому поверсі: вона в критичному стані

Меймі Лаверок перебуває у лікарні на апараті підтримки життєдіяльності після падіння з п'ятого поверху.

29 травня 2024, 13:58 comments1076
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Акторка Меймі Лаверок, яка відома за роллю у серіалі "Коли кличе серце", перебуває у важкому стані після падіння з балкона лікарні, де проходила лікування.

19-річна акторка випала з балкона на п'ятому поверсі: вона в критичному стані

Акторка Меймі Лаверок

11 травня 19-річну дівчину доставили до лікарні у Вінніпезі. Як пояснили її батьки, це сталось через "невідкладну медичну допомогу". Через два тижні Меймі Лаверок перевели з лікарняної палати до іншої кімнати з балконом, з якого дівчина випала 26 травня.

"Вона отримала несумісні з життям травми, перенесла кілька серйозних операцій і зараз перебуває на апаратах життєзабезпечення. Ми всі спустошені, шоковані в цей надзвичайно важкий час", — повідомили батьки Лаверок.

Також батьки Меймі Лаверок організували збір коштів на платформі GoFundMe, щоб мати можливість врятувати дівчину. До зборів приєднались колеги акторки та поширили інформацію про важкий стан Лаверок.

Меймі Лаверок здобула популярність завдяки ролі студентки медсестри Розалін Салліван у серіалі "Коли кличе серце". За цю роль її нагородили премією Young Artists Award. Також вона знялася в комедії "Отже, війна", "Низка злощасних подій", а також у новорічній постановці "У центрі уваги Різдво".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Нью-Йорку напали на популярного американського актора.

Також "Коментарі" писали про смерть легендарного українського актора Богдана Козака. Козак працював актором в Національного театру імені Марії Заньковецької, читав лекції у Львівському національному університеті імені Івана Франка та відомий, як лауреат Національної премії України імені Тараса Шевченка. Він знявся в таких відомих кінофільмах, як "Хазяїн", "Павло Полуботок" та "Час збирати каміння".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини